یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 249230
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۲۳:۳۴

مدرسه علمیه قدیری یکی از مدارس علمیه فعال قم است که در دوران دفاع مقدس40 شهید را تقدیم انقلاب و نظام اسلامی کرده است.

حجت­الاسلام والمسلمین مرتضوی در گفتگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه، با اشاره به تاریخچه‌ای از مدرسه علمیه قدیری، اظهار داشت: این مدرسه در سال 1347 توسط مرحوم حاج غلامرضا قدیری تأسیس و از سال 1353 شروع به کار کرده است و تا چند سال قبل مدرسه سطح دو بود و طلاب پایه­های 7، 8، 9 و 10 در آن مشغول تحصیل بودند؛ اما چند سالی است که این مدرسه تبدیل به مدرسه سطح یک شده و پایه­های 4، 5 و 6 در آن تدریس می‌شود؛ البته امسال نیز پایه یک را هم پذیرش و بهترین برنامه­های درسی را برای آنها پیاده کرده­ایم.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این مدرسه افزود: یکی از برنامه­هایی که این مدرسه برای طلاب پایه یک برگزار کرده، فوق برنامه قرآن است که هرروز برای آنها کلاس قرآن برگزار و هرکدام از آنان تقریبا در بحث تجوید مسلط هستند.

مدیر مدرسه علمیه قدیری یکی دیگر از برنامه­های این مدرسه را برگزاری کلاس­های اخلاق برشمرد و تصریح کرد: درس­های اخلاق به صورت روزانه، هفتگی و هر پانزده روز یکبار با استفاده از اساتید محرب برگزار می‌گردد، همچنین طلاب هرشب بعد از نماز برنامه­های خاصی مانند هم­خوانی قرآن را نیز برگزار می­کنند.

*حجراتی مزین به نام شهدا

وی با اشاره به این‌که این مدرسه 40 شهید طلبه تقدیم انقلاب کرده است، ابراز داشت: این مدرسه شهدای گران‌قدری تقدیم اسلام و انقلاب کرده و حجرات ما نیز مزین به نام این شهدا است.

* صمیمیت استاد و شاگرد، راهی به سوی پیشرفت

حجت­الاسلام والمسلمین مرتضوی، تعداد طلاب مدرسه را 70 نفر عنوان کرد و اظهار داشت: در این مدرسه 22 استاد مشغول تحصیل هستند که بسیار صمیمی با طلاب برخورد می‌کنند؛ هستند. به طوری که یکی از برنامه­های ما این است که هر شب یک استاد به مدت دو ساعت در مدرسه و در جمع صمیمی طلاب، اشکالات، ایرادها و سوالات آنها را برطرف می­کند، این کار باعث شده که رابطه عمیقی بین اساتید و طلاب به وجود آید و موجب پیشرفت تحصیلی طلاب شود.

وی ادامه داد: تجربه به ما نشان داده که هرچه رابطه بین استاد و شاگرد صمیمی­تر باشد، طلاب رشد خوبی پیدا کرده است و تأثیرات مثبتی بر روی طلبه گذاشته است.

*طلاب جهاد اقتصادی را برای مردم تبیین کنند

مدیر مدرسه علمیه قدیری در ادامه سخنان خود با تبیین وظایف طلاب در قبال «جهاد اقتصادی»، تصریح کرد: چون حیطه کار حوزه، کارهای فرهنگی است، طلاب و روحانیون باید معنای جهاد اقتصادی را برای مردم تبیین کنند.

حجت­الاسلام والمسلمین مرتضوی در پایان کلمه جهاد را دارای جنبه‌های مختلف دانسته و گفت: نیت خالصانه، جهاد و کوشش بسیار زیاد از جمله جنبه‌های جهاد است که باید در آن کوشا باشیم، اگر رهبرمعظم انقلاب عنوان امسال را فعالیت اقتصادی می­گذاشتند، نه نیت خالصانه در آن بود و نه کوشش زیاد، لذا معظم­له کلمه جهاد را انتخاب کردند تا هم نیت خالصانه در آن باشد و هم کوشش زیاد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha