شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

رییس موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا‌(ع) قم وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی، از راه‌اندازی پنج رشته جدید حوزوی در این موسسه خبر داد.

به‌گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین رحیمیان، شب گذشته در مراسم گرامیداشت استاد شهید مطهری و مقام استاد که در سالن جلسات دانشگاه باقرالعلوم‌(ع) قم برگزار شد طی سخنانی با اشاره به فعالیت‌های معاونت آموزش دفتر تبلیغات اسلامی، گفت: مراکز مختلف آموزشی طی دوره‌های گذشته فعالیت داشته‌اند که از جمله آنها مرکز تخصصی تاریخ اسلام است، اخیراً نیز با مجوز شورای عالی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه موفق موسسه آموزش عالی امام رضا‌(ع) راه‌اندازی شد که رشته تخصصی تاریخ اسلام هم‌اکنون یکی از رشته‌های زیرمجموعه آن محسوب می‌شود.

وی افزود: این موسسه هم‌اکنون متکفل رشته‌های متنوعی چون تاریخ اسلام، تاریخ اهل‌بیت‌(ع)، تاریخ تشیع، شیعه‌شناسی و اندیشه معاصر مسلمین می‌باشد.

وی تصریح کرد: با توجه توسعه این موسسه، در صدد افزایش رشته‌های آن هستیم که در همین راستا در آیند‌ه‌ای نزدیک پنج رشته جدید شامل دانش‌سیاسی، فقه سیاسی، تبلیغ، فقه معاملات و شناخت وهابیت راه‌اندازی می‌‌شود که کارهای مقدماتی آن در حال انجام و یا مطالعه است.

وی یادآور شد: هم‌اکنون موسسه آموزش عالی امام رضا (ع) دارای دانش‌پژوهان حوزوی بسیار زیادی بوده و بالغ بر 200 استاد در آن مشغول تدریس می‌باشند.

*مطهری به داد ملت و اسلام رسید

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ابعاد شخصیتی شهید مطهری، ابراز داشت: استاد مطهری در زمانی که خلاء فکری در مملکت وجود داشت و هجمه‌های زیادی کشور را فراگرفته بود، به داد ملت و اسلام رسید.

وی افزود: در شرایطی که هجمه‌های فراوانی جامعه و به خصوص جوانان را تهدید می‌کرد و کسی نبود که آن‌ها را پاسخ دهد، کتاب‌های شهید مطهری به تمام این شبهات پاسخ  داد و نیاز نسل جوان را برطرف کرد.

رییس موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا‌(ع) یادآور شد: مطهری در نیم قرن اخیر بعد از امام راحل در ایجاد و تثبیت انقلاب نقش مهمی داشت.

وی تصریح کرد: نقش امام در انقلاب و حتی حفظ حوزه غیر قابل انکار است، اما متاسفانه قصه انقلاب این ابعاد، شخصیتی امام راحل را تحت الشعاع خود قرار داده است.

*ضرورت الگوگیری از علمای شیعه

وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن تاکید بر الگوگیری و مطالعه زندگی علمای شیعه، خاطرنشان ساخت: علمای اسلام از مقام بالایی برخوردارند و هر چه به آنها نزدیک‌تر شویم جذابیت، لطافت و علم آنها بیشتر نمایان می‌شود؛  این تفاوت اندیشمندان اسلامی و اندیشمندان غیراسلامی است؛ چرا که اندیشمندان غیراسلامی از دور دارای ابهت هستند، اما وقتی به آنها نزدیک می‌شویم نه تنها جذاب‌ ندارند بلکه گاهی نفرت آور هم هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha