به گزارش مرکز خبر حوزه، رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، امروز در دیدار با جمعی از دانشجویان کشور با اشاره به این تفکر اشتباه برخی افراد برای ارزیابی حکومت مطلوب، اظهار داشتند: عدهای تنها ارزانی، رفاه، وجود کار، بهداشت عمومی، بیمه همگانی، ازدواج آسان و... را معیار خوب بودن دولت میدانند؛ در صورتی که اینها معیارهایی است که در کشورهای غیر اسلامی نیز وجود دارد.
* انتظار مردم از دولت اسلامی
ایشان با تأکید بر این که داشتن چنین معیارهایی ناشی از تفکر اشتباه انسان درباره سعادت است، خاطرنشان کردند: در جوامع اسلامی مردم باید انتظار داشته باشند که دولت در مسیر تأمین نیازهای معنوی جامعه گام بردارد و مسائل دیگر را مقدماتی برای رسیدن به این اصل بداند.
ایشان افزودند: پس از انقلاب چندین دولت روی کار آمدند؛ ولی معیار سنجش ما از خوب بودن آنها، همان مسائل مادی است؛ به گونهای که هر کدام در این عرصهها موفقتر بود، از نظر ما نیز موفق هستند؛ در صورتی که با توجه به آیات قرآن و روایات معصومین(ع) معیار ما باید تلاش در زمینههای اخلاق، معنویت، خداپرستی، ایمان و... باشد.
آیت الله مصباح یزدی خاطرنشان ساختند: بسیاری معاد را قبول دارند، ولی عملشان خلاف این باور را نشان میدهد.
ایشان تصریح کردند: زمانی که معیارهای مادی، وسیله ارزیابی باشد، حکومت حکام ظالم در کشورها، ستمهای روا شده به ملتها و... در نظر انسان بی ارزش شده و آنچه برای خوشی باشد، ارزش مییابد.
عضو خبرگان رهبری علمیه ادامه دادند: در چنین شرایطی مردم چون گرگ به جان هم افتاده و خوشی آنها این است که مدتی را در مسندی تکیه کنند و به قدرت برسند.
ایشان با اشاره به تعالیم الهی درباره سعادت انسانها، گفتند: خداوند راههای رسیدن به سعادت و قرب الهی را به انسان نشان داده و تمامی انبیای الهی و ائمه اطهار(ع) نیز تلاش داشتند که انسان را برای رسیدن به سعادت آخرت هدایت نمایند.
* مهمترین مشکل انبیاء با مردم!
رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان این مطلب که مهمترین مشکل انبیا با مردم، تبیین مسئله زندگی پس از مرگ بود، تصریح کردند: پذیرفتن این مطلب از سوی مردم که این دنیا مقدمهای برای متولد شدن در آخرت است، کار دشواری برای پیامبران(ع) بود.
ایشان خاطرنشان کردند: باید در هر زمانی مصادیق عمل صالح را شناخت و بر اساس معیارهایی که خدا و پیغمبر(ص) تعیین کرده عمل و کارهای درست را از فاسد تشخیص دهیم.