به گزارش خبرنگار اعزامی مرکز خبر حوزه به فارس، حجت الاسلام و المسلمین سید محمد غروی، در نشست پرسش و پاسخ اساتید و فضلای شهرستان جهرم اظهارداشت: نباید خود را مانند دانشگاهی ها بدانیم و انتظار بودجه هایی همانند بودجه و امکانات آنها را داشته باشیم.
وی افزود: وظیفه اساتید،فضلا و طلاب حوزه حفظ پویایی و نشاط آن است و کسانی که در حوزه مسئولیتی دارند این مسائل را به دقت دنبال می کنند و طلاب و فضلای حوزه نیز می بایست بهتر از گذشته نقش خود را در سربازی امام زمان (عج) ایفا کنند.
عضو شورای عالی حوزه گفت: علمای شیعه دیدهبان نظام اسلامی و دین هستند و رخنه هایی که از سوی شیاطین و کسانی که هم دل و همراه آنها هستند را رصد کرده و راه نفوذ آنها را پر می کنند.
وی با اشاره به اهمیت نفس و کرامت انسانی از دیدگاه آیات قرآن کریم اظهارداشت: آنچه از آیات قران کریم استفاده می شود، ظرفیت بالای نفس انسان و اهمیت کرامت انسانی است به نحوی که هر موجودی چنین ظرفیت هایی را ندارد و تنها انسان است که احسن و بهترین ساختار و سازمان خلقت را دارا است.
این استاد حوزه گفت: تنها انسان است که دارای چنین جایگاهی است که هم بهترین ساختار را برای تکامل و تعالی دارد و هم از سوی دیگر می تواند به اعماق ظلمات سقوط کند.
وی تاکید کرد: اینکه انسان بهترین ساختار را دارد، معنایش تقدس نیست، انسان دارای کرامت مطلق نیست و ارزش او بی چون چرا نیست و مشروط است.
حجت الاسلام و المسلمین غروی با اشاره به آیه « ولقد کرّمنا بنی آدم» ادامه داد: خداوند در این آیه تصریح می کند که انسان را در بهترین ساحت قرار دادیم و بر دریا و خشکی مسلط کردیم، پس ای انسان ما به تو سرمایه های فراوانی دادیم تا تو از آنها به اختیار استفاده کنی، بنابراین این کرامت، ذاتی است و اشاره به ظرفیت انسانی دارد.
عضو شورای عالی حوزه افزود: اگر این انسان بر اساس جهان بینی صحیح و ایمانی حرکت نکرد و ارزش ها را در زندگی زیرپا گذاشت و کارش به جایی رسید که شرک ورزید، اعمالش حبط می شود.
وی در تبیین این مطلب بیان داشت: کسی که شرک بورزد، از آسمان انسانیت و مرتبه ای که دارد سقوط کرده و خوراک لاشخور ها می شود و به نوعی در درّه ظلمت پرتاب می شود، به نحوی که دسترسی به او بسیار دشوار است، بنابراین انسان کرامتش مطلق نیست.
حجتالاسلام والمسلمین غروی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: انسان نیاز به دو بال علم و تقوا دارد، و ملاک برتری انسان، تفکر صحیح الهی اوست، این تفکر از علم و تقوا نشات می گیرد، البته منظور علمی است که انسان را به هدایت و سعادت می رساند که در روایات عالم به کسی گفته می شود، بر اساس تفکری که با عقل مدیریت شده تمام هواها و خواسته های خود را مدیریت کند.