شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

دین تنها در بعد اعتقادات خلاصه نمی شود، بلکه باید مباحث اجتماعی و سیاسی و ... را هم به دانش آموزان بفهمانیم تا تک بعدی پرورش نیابند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام و المسلمین حاجی زاده از محققین و پژوهشگران حوزوی، در نشست علمی نظریه اسلامی علم و دین که امروز در مرکز همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: اگر ما اسلامی ترین منابع را هم در اختیار افرادی که تفکر آن ها آمادگی پذیرش این منابع را ندارند، بگذاریم شاید آن منابع به نوعی به هدر برود.

وی افزود: مدیریت آموزشی و روابطی که باید میان معلمین و دانش آموزان باشد، اگر یک رابطه خوبی باشد، مؤلفه هایی را ایجاد می کند، که منابع آ موزشی می تواند نقش خود را ایفا و میزان اثر گذاری خود را مشاهده کند.

* مراقب باشیم اعتقادات دانش آموزان آسیب نبیند

این استاد حوزه در مورد دینی کردن علوم گفت: باید همواره مراقب باشیم چه کارهایی را باید انجام داد تا سطح اعتقادات دانش آموزان آسیب نبیند.

وی افزود: دین تنها در بعد اعتقادات  خلاصه نمی شود، بلکه باید مباحث اجتماعی و سیاسی  و ... دین را هم به دانش آموزان بفهمانیم تا تک بعدی پرورش نیاید.

حجت الاسلام و المسلمین حاجی زاده تصریح کرد: دومین چیزی که باید به آن توجه کنیم این است که دانش آموز ما تمام کارهای خود را بر اساس دستورات دینی دنبال کند.

وی با تاکید بر ایجاد راهکارهایی برای عملی شدن مطالب فوق گفت: در دروس و کتاب های درسی دانش آموزان موضوعات بسیار متفاوت است؛ در حالی که باید با تغییر رویکرد آن ها، تمامی دروس را با موضوعات اسلامی تطبیق دهیم.

این محقق و پژوهشگر حوزوی ابراز داشت: از رهنمودهای مقام معظم رهبری این را برداشت کردیم که باید کاری کرد دانش آموزان از دروسی که آمیخته با معارف اسلامی و انجام کارهای دینی لذت برده و در آینده با علاقه به سراغ آن بروند.

* از مرحله شعار عبور کنیم

حجت الاسلام و المسلمین حاجی زاده تصریح کرد: امیدواریم رفته رفته از مرحله شعار به عمل بیاییم و نیازهای اعتقادی و دینی دانش آموزان را به معنای واقعی پاسخ بگوییم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha