به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، مشروح بیانات معظم له بدین قرار است:
رسيدن به امنيّت دل، راهي جز رعايت تقوا و پرهيز از گناه ندارد. تلاش و کوشش و به کارگيري عقل و درايت، خوب است و حتماً باید داشته باشیم، اما آنچه مهم است، عنایت خداوند تبارک و تعالي است. کسي که صرفاً متکي به عقل و درايت خود باشد و لطف و عنايت پروردگار را نديده بگيرد، ناگهان متوجه ميشود که تدبير او نتيجۀ عکس داده و اشتباهات بزرگي مرتکب شده است که تصور آن را نميکرد. لطف خداوند بايد شامل حال انسان بشود و در بن بستها او را نجات دهد. دست عنايت پروردگار در هنگام هجوم دشمن جنّی یا انسی، به فرياد انسان ميرسد و دشمنان را عقب ميراند.
بسم الله الرحمن الرحیم* الم، ذلِكَ الْكِتابُ لا رَيْبَ فِيهِ هُدىً لِلْمُتَّقِينَ. * (سوره مبارکه بقره، آیات 1 و 2)
این قرآن، شک و شبههای ندارد و هدایتگر متقين است. یعنی اگر بخواهیم دست عنایت خداوند روی سرمان باشد که قرآن به آن میگوید: «هدایت عنائیه»، باید متقی باشیم.
آن کسانی که در اين باره شک دارند، امتحان کنند و ببینند آیا فرمايش قرآن کريم که به صورت مکرّر بيان شده است، درست است یا نه؟ کساني که چشم و گوش و زبان خود را تحت کنترل ندارند و هر گناهي از آنان سر ميزند، مدتي مواظب کردار و گفتار خود باشند و نتيجۀ آن را ببينند.
گناهکار به خودش ظلم ميکند و ظالم از نظر قرآن، قابليّت هدايت و بهرهمندي از هدايت عنائيۀ خداوند را ندارد.
ِانَّ اللَّهَ لا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِي
جوانان عزيز، اگر طالب زندگی بدون گره هستيد، چارهای جز رعايت تقوا و اجتناب از گناه نداريد. نمیشود که انسان رفیق خدا باشد و رابطه با خدایش محکم باشد، اما خداوند او را نجات ندهد. پروردگار متعال میگوید: تو یک قدم بیا، من ده قدم میآیم. اگر بنده رابطۀ خود را با خدا محکم کند، معلوم است که حق تعالي با فضل و لطف و عنایت خود، یک زندگی بسیار عالی و با نشاط و همراه با امنيّت دل براي او فراهم ميکند.