یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 250008
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۷:۲۴

مدیر ارتباطات مرکز مدیریت حوزه‌ علمیه خواهران گفت: ارتباطات راهی برای جلوگیری از به وجود آمدن موازی‌کاری‌ها در نهاد‌های علمی و دینی است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام علی مولایی در گفت‌وگو با مرکز خبر حوزه با اشاره به فرارسیدن روز جهانی ارتباطات، اظهار داشت: باید در ارتباط با دیگر نهاد‌ها به ویژه نهادهای دینی و حوزوی تلاش شود تا علاوه بر نشان دادن توانایی‌های خود، نیازها را شناسایی و بر اساس آن برنامه‌ریزی نمود.

وی، ارتباطات را راهی برای شناسایی فعالیت‌ها و توانمندی‌های سازمان‌‌ها دانسته و گفت: برخی سازمان‌ها و نهاد‌های علمی و دینی به دلیل ضعف در ارتباطات، نسبت به توانایی‌ها و کارهای انجام شده بی اطلاع‌ هستند که همین باعث برخی موازی‌ کاری‌ها و صرف هزینه فراوان می‌شود.

حجت‌الاسلام مولایی افزود: اگر سازمان‌ها و نهاد‌های علمی، به ویژه دینی و حوزوی نسبت به توانایی‌ها و فعالیت‌‌های یکدیگر اطلاع داشته باشند، برخی توان‌ها و بودجه‌ها که برای کارهای موازی انجام می‌شود، صرف فعالیت‌های جدید و مورد نیاز می‌گردد.

وی، ارتباط با مردم را از دیگر محورهای ضروری ارتباطات نهاد‌های دینی و حوزوی معرفی کرد و ابراز داشت: با توجه به این که مردم نسبت به حوزه، نگاه اعتقادی دارند و می‌دانند که این نهاد در راستای تقویت معرفتی آنها تلاش می‌کند؛ از این رو تمایل دارند ارتباط نزدیک‌تری با آن داشته باشند.

مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل آستانه مقدسه حضرت معصومه(س)، روابط عمومی هر سازمان را چشم و گوش و زبان هر مجموعه سازمانی ذکر کرد و تصریح کرد: آنچه که سازمانی باید بشنود، ببیند و بگوید از  طریق روابط عمومی صورت می‌گیرد؛ از این رو این اداره در هر سازمان می‌تواند بهترین مشاور برای مدیران و کارکنان آن باشد و کاستی‌ها را از نگاه بیرون ارائه نماید.

حجت‌الاسلام مولایی خاطرنشان ساخت:‌ بهینه‌کردن تعاملات سازمانی با بیرون و توسعه آن، ایجاد تعامل میان کارکنان درون سازمان و آشنا ساختن آنها با هم و تقویت توانایی‌های سازمانی، از دیگر وظایف روابط عمومی و ارتباطات سازمان‌ها به شمار می‌رود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha