شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

حوزه باید علم ارتباطات و روابط‌عمومی موجود در کشور را که برگرفته از فرهنگ غرب است، بر اساس معارف اهل بیت (ع) بومی‌سازی کند.

حجت‌‌الاسلام رضا خراسانی‌‌نژاد در گفت‌وگو با مرکز خبر حوزه، ایجاد ارتباط را برگرفته از فرهنگ اسلامی معرفی و اظهار داشت: روابط عمومی به معنی ارتباط با عموم افراد است که آموزه‌های اسلامی و مکتب اهل‌بیت(ع) توجهی ویژه‌‌ای به آن دارد.

وی خاطرنشان ساخت: باتوجه آموزه‌های دینی، کسی که در  عرصه ارتباطات فعالیت دارد، باید دارای حسن خلق زیبنده مکتب اسلام برگفته شده از سیره عملی پیامبر(ص) باشد و با  رفتار خود مردم را جذب نماید.

* حوزه وارد عمل شود

مدیر ارتباطات و بین‌‌الملل مجتمع آموزش عالی فقه با اشاره به این که فرهنگ حاکم بر ارتباطات و روابط عمومی برگفته از غرب است، گفت: فرهنگ روابط‌عمومی ریشه در آموزه‌های اسلامی دارد، هرچند سبک ارتباطات امروز جامعه برگرفته از غرب است؛ دراین شرایط حوزه باید به عنوان ارائه دهنده معارف ناب اهل‌بیت(ع) وارد عمل شود و این علم را در چارچوب معارف اسلامی بومی‌سازی کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره ضرورت روابط عمومی در سازمان‌ها گفت: نهاد‌های و سازمان‌ها باید با یکدیگر و جامعه در ارتباط باشند و توانایی‌ها و فعالیت‌های خود را معرفی نمایند تا دیگران نسبت به آن آگاه شوند و بر اساس خدمات ارائه شده نیازهایشان را برطرف سازند.

حجت‌‌الاسلام خراسانی‌‌نژاد خاطرنشان ساخت: در دنیای امروز دیگر نمی‌توان گفت که ما به تنهایی می‌توانیم تمامی کارهای خود را انجام ‌دهیم؛ هر سازمانی در برطرف ساختن برخی نیازهای خود نیازمند دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها می‌باشد؛ بنابراین برای بر طرف ساختن نیازها،‌ لازم است در عرصه روابط عمومی حضور داشته باشد.

وی، داشتن روابط عمومی تأثیرگذار و درست را نیازمند برنامه‌ای جامع دانسته و گفت: برای کارآمدی بیشتر روابط عمومی در سازمان‌ها، به ویژه نهاد های حوزوی، باید تعریف خاصی از وظایف و دستورالعمل‌های آن ارائه شود.

حجت الاسلام خراسانی نژاد تصریح کرد: متأسفانه در حال حاضر نهاد‌های  مختلف حوزوی اجرا کننده دستور العمل‌های متفاوتی هستند که این کار باعث تأثیرگذاری کمتر ارتباطات می‌شود.

* ضرورت ارتباط فعال‌تر نهادهای حوزوی

مدیر ارتباطات و بین‌الملل مجتمع آموزش عالی فقه در پایان با تأکید بر ضرورت ایجاد ارتباطات بیشتر  میان نهاد‌های حوزوی گفت: بخش‌های ارتباطی در نهاد‌های دینی و حوزوی با برگزاری همایش‌ها، نشست‌ها و... می‌توانند نسبت به  کارها و برنامه‌های یکدیگر آگاه شوند که نتیجه این آگاهی، بالا رفتن راندمان کاری آنان است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha