به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام علی پیروز، عصر امروز در پیش نشستهای همایش ملی سیاست کلی نظام اداری با رویکرد اسلامی که در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی دفتر قم برگزار شد، طی سخنانی ضمن ارائه تعریفی از نظام اداری گفت: وظیفه نظام اداری ایجاد هماهنگی بین بخشهای مختلف برای حل مسایل و مشکلات مردم میباشد و از آنجا که نظام اداری کشور دارای برخی مشکلات بود، لذابرای حرکت به سوی برخی اصلاحات نظام اداری تدابیری اندیشیده گردید.
وی با اشاره به ابلاغ سیاستهای 26 گانه نظام اداری طی سال گذشته، افزود: مقام معظم رهبری در سال گذشته طی نامه ای خطاب به روسای قوای سه گانه، رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس ستاد کل نیروهای مسلح با ابلاغ سیاستهتای کلی نظام اداری از آنان خواستند تا زمانبندی مشخص برای عملیاتی کردن سیاستها و نیز گزارشی از پیشرفت آن در فواصل زمانی معین ارائه نمایند.
حجت الاسلام پیروز با اشاره به ضرورت و تبیین سیاستهای ابلاغی در قالب یک کار علمی و همایش، تصریح کرد: این همایش با هدف مساعدت دستگاههای مجری سیاستها صورت میگیرد و قرار است خروجی همایش در اختیار روسای قوای سه گانه قرار گیرد تا در راستای اجرای این سیاست ها از خروجی استفاده کنند.
دبیر علمی همایش با بیان این مطلب که این همایش سوم خرداد ماه سال جاری و در تالار اندیشه حوزه هنری تهران برگزار میگردد، ابراز داشت: تا کنون 150 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده است که پیشبینی میشود این تعداد افزایش یابد.
وی همچنین با اشاره به همکاری 30 مرکز علمی و پژوهشی در این همایش تصریح کرد: مقرر شده تا برگزاری همایش اصلی 50 نشست تخصصی برگزار و در پایان و طی پنجشنبه هفته جاری نشست جمعبندی این جلسات تخصصی برگزار گردد.
خاطرنشان میشود؛ در ادامه این نشست تخصصی، قدرت اکبرنیا عضو مرکز تحقیقات اسلامی سپاه با ارائه مقالهای به بررسی سیاستهشتم از 26 سیاست ابلاغی توسط مقام معظم رهبری، مبنی بر حفظ کرامت، عزت و تامین معیشت مربوط به بازنشستگان و مستمری بگیران و بهرهگیری از نظرات و تجارب پرداخت و به سئولات مطرح در این زمینه پاسخ داد.