حجت الاسلام و المسلمین سید صادق پیش نمازی در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های مرکز خبر حوزه با اشاره به مطلب فوق بیان داشت: هدف از ایجاد مدارس سفیران هدایت این بوده که عزیزان طلبه با بهره وری بالاتر و در زمان کوتاه تر آماده ماموریت های تبلیغی شوند.
وی همچنین با اشاره به تاثیر گذاری بالای سفیران هدایت خاطر نشان کرد: طلاب این گونه مدارس توانسته اند یک دوره 8 ساله را در 5 سال طی کنند و در این مدت با تفاسیر قرآن و متون دینی ، اصول و فقه و مباحث روان شناسی و جامعه شناسی و مدیریت در راستای پاسخ به نیازها به خوبی آشنا شوند.
حجت الاسلام و المسلمین پیش نمازی در ادامه با اشاره به این که مدرسه سفیران هدایت اباصالح المهدی (عج) ساری از سال 84 کار خود را آغاز کرده است، گفت:در حال حاضر حدود 65 طلبه در این مدرسه مشغول به تحصیل می باشند.
وی تصریح کرد: امروزه باید ارایه آموزش ها بر اساس نیازسنجی باشد که اگر این طور شد یقینا شاهد بهره وری نیز خواهیم بود، ولی اگر میان آموزش ها و نیازهای جامعه همخوانی وجود نداشته باشد بی شک ما به اهداف مورد نظر دست پیدا نمی کنیم.
مسئول مدرسه سفیران هدایت ساری یادآور شد: سفیران هدایت بر اساس این همخوانی بنا شده است به این معنا
که بدانیم نیاز جامعه و پرسش های یک جوان در این جامعه چیست و طلبه برای پاسخ به این ها باید چه چیزهایی یاد بگیرد تا در کار تبلیغی خود موفق باشد.
وی آشنایی طلبه با مبانی دینی و نیازهای روز و نیز نحوه ارتباط مناسب با نسل جوان را از جمله دستاوردهای مدارس سفیران هدایت عنوان کرد و ابراز داشت: مدارس علمیه سفیران هدایت در کشور در حقیقت یک گام بزرگ در راستای توجه به چالش های موجود جامعه ما و تلاش برای حل آن ها بوده است.