جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 250182
۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۵

هفتمین اجلاسیه اساتید سطح یک حوزه علمیه قم، با حضور شخصیت های برجسته حوزوی در سالن همایش‌های مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، در این اجلاسیه که شخصیت هایی چون آیات استادی، مقتدایی و حسینی بوشهری در آن حضور داشتند، ابتدا میزگردی علمی با موضوع «تقویت سطح علمی و تربیتی طلابي با حضور حجج اسلام و المسلمین نظری منفرد، عبدی و قاضی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین نظری منفرد طی سخنانی در این میزگرد علمی، اظهار داشت: باید به اندازه ای که برای آموزش دروس طلاب دغدغه داریم، برای امور تربیتی و اخلاقی آنان نیز برنامه داشته باشیم.

وی افزود: قطعاً امور تربیتی و اخلاقی اموری هستند که می تواند انگیزه طلاب را برای تقویت بعد تحصیلی دوچندان کند.

حجت الاسلام و المسلمین قاضی، از اساتید حوزه علمیه قم نیز در این میزگرد علمی گفت: یکی از امتیازات حوزه این است که رابطه میان استاد و شاگرد، رابطه ای دوستانه است، اما در کنار این بعد مثبت، آسیب بزرگی هم وجود دارد و آن این است که گاهی نمی توانیم نقش های خود را از هم تفکیک کنیم.

وی افزود: برای مثال گاهی روحانی نقشی که به عنوان یک منبری مسجد یا استاد حوزه دارد را می خواهد در خانه داشته باشد، در این صورت آن روحانی نمی تواند نقش همسر یا پدر را برای خانواده خود به خوبی ایفا نماید.

حجت الاسلام و المسلمین عبدی یکی دیگر از اساتید حوزه در سخنانی گفت: یکی از مشکلات فعلی عدم توجه به سطح ورودی های حوزه است.

وی افزود: چند حلقه ای بودن درس نحو در سال اول حوزه نیز از مشکلاتی است که ذهن طلبه مبتدی را مشوش می کند و علاوه بر آن جایگاه نامناسب منطق برای ورودی های مبتدی حوزه نیز از مواردی است که مشکلاتی را برای طلاب پدید می آورد، چرا که ممکن است طلبه مبتدی توانایی فهم استدلالات منطقی را به طور کامل نداشته باشند.

وی تصریح کرد: غیر حضوری بودن برخی از دروس مانند تاریخ، توزیع نامناسب شرح لمعه و سیوطی، یک حلقه بودن درس تجوید، فقدان شناسنامه دروس، استفاده نکردن از فرصت تابستان و ... از جمله مشکلاتی است که در حال حاضر در سطح یک وجود دارد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha