به گزارش مرکز خبرحوزه، حضرت آیتالله سبحانی امروز در دیدار با مسئولان عقیدتی، سیاسی وزارت دفاع و نیروهای مسلح سراسر کشور که در مؤسسه امام صادق(ع) در قم برگزار شد، اظهار داشتند: عقاید و اصول مهمترین مسئله امروز ماست و باید به آن توجه کرد.
ایشان افزودند: نظام ما برخاسته از بطن امت و بر اساس ایدئولوژی اسلامی است، همه نظام هایی که برخاسته از بطن مردم هستند گاهی عقیده در آن مطرح نیست مانند نظام لائیک و گاهی هم نظام اسلامی است؛ یعنی هم ملت و هم اسلام نقش مهمی در آن دارند.
معظمله ادامه دادند: بدون خواسته ملت، نظام اسلامی قابل اجرا نیست و از سوی دیگر، بدون دین نیز مردم نمیتوانند زندگی کنند، جمهوری اسلامی هر دو رکن جمهوریت و اسلامیت را دارد.
*ضرورت حضور روحانیت در نهادها
حضرت آیت الله سبحانی خاطرنشان کردند: حدود و قوانین الهی در جمهوری اسلامی اجرا میشود؛ بنابراین وجود روحانیت در نهادهای مختلف در راستای تقویت جنبههای اسلامی جمهوریت است.
ایشان اذعان داشتند: در ایران دموکراسی محدود به قوانین الهی است. امروز دشمن با جنگ نرم و جنگ تبلیغاتی، میخواهد عقاید را از مردم بگیرد و ستون خیمه جمهوری اسلامی که عقیده مسئولین و مردم است را تضعیف کند و ما موظفیم آن را حفظ کنیم.
رییس موسسه تحقیقاتی امام صادق(ع) تصریح کرد: بسیاری از سایتهای عربی همه تلاش خود را بر مسئله مهدویت گذاشتهاند، حتی مفتی عربستان عبدالعزیز آل شیخ در سخنرانی اخیر خود، مهدویت را منکر شده است. این در حالی است که همه اهل سنت مهدویت را قبول دارند و آن را جزء عقاید خود میدانند.
حضرت آیت الله سبحانی ادامه دادند: دشمنان میخواهند عقاید را از مردم بگیرند و اگر بتوانند عقیده مسئولین نظام و مردم و جوانان را تضعیف کنند.
ایشان ادامه دادند: روحانیون باید اطلاعات دقیقی درباره شبهات مهدوی داشته باشند تا بتوانند در برابر هجمهها ایستادگی کنند.
* پاسخ به اظهارات مفتی عربستان
ایشان در پاسخ به مفتی عربستان افزودند: قرآن کریم دو نوع ولی معرفی کرده است، اگر به قرآن مراجعه کنید هم ولی حاضر را پیدا میکنید و هم مطالبی پیرامون ولی غائب. در داستان حضرت موسی و خضر نبی (ص)، حضرت موسی ولی حاضر است و خضر نبی ولی غائب؛ بنابراین باید بگوییم، هم ولی حاضر داریم و هم ولی غائب و کسی نمیتواند آن را انکار کند.
*معنای فتنه
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به معنای فتنه اشاره کرد و گفت: یک معنای آن شورش و اغتشاش است که امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند: فتنه گران کسانی هستند که وقتی جمع میشوند فساد میکنند و وقتی پراکنده میشوند کسی آنها را نمییابد.
ایشان افزوند: فتنه به معنای امتحان نیز میباشد. در جایی که خداوند میفرماید: ما مردم را با اموال و فرزندانشان امتحان میکنیم. معنای دیگر فتنه انقلاب علیه ظلم و ستم است؛ یعنی همان چیزی که در جمهوری اسلامی رخ داد و انقلاب اسلامی ایران شکل گرفت. امروز وظیفه ماست که ادامه دهنده امام باقر(ع) و امام صادق(ع) باشیم که تقویت عقاید اسلامی بوده و با جهاد فکری و علمی در مقابل شبهات ایستادگی کنیم.