به گزارش مرکز خبرحوزه، حضرت آیتالله مکارم شیرازی امروز در دیدار اعضای هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران با انتقاد از کمتوجهی دولت به مسائل فرهنگی قم، گفتند: این شهر امتیازاتی دارد که باعث شده از تهران هم مهمتر باشد، گر چه تهران پایتخت است ولی قم پایتخت فرهنگی تشیع و به نوعی همه عالم اسلام است.
معظمله افزودند:در زمان طاغوت برای این کارها یا قیمتی تعیین نمیشد و یا بسیار ناچیز بود، ولی امروز چنین مشکلاتی وجود دارد، تا جایی که برای پست برخی کتابها و نامهها هر هفته باید میلیونها تومان پول پرداخت کرد.
*دولت غفلت میکند
ایشان خاطرنشان کردند: دفتر ما روزی بیش از دوهزار نامه دریافت می کند که باید پاسخ آنها را بدهد، که با این هزینه ها دشوار است، متأسفانه دولت نسبت به مسائل فرهنگی قم غفلت دارد.
این مرجع تقلید در ادامه با بیان این که باید کاری کنیم از نظر صنایع از دنیا عقب نیفتیم و بتوانیم در ردیفهای بالای جهانی باشیم، افزودند:این که از رتبه 30 به رتبه 5 برسیم، تبلیغی برای نظام اسلامی است و ثابت می کند که اسلام فقط برای آخرت نیست و دنیا را هم آباد میکند؛ بنابراین ما این گونه فعالیت ها را تبلیغ اسلام و تقویت نظام می دانیم.
این مرجع تقلید ادامه دادند: امروز رسانهها و شبکههای ارتباطی دنیا را مانند یک خانواده به هم نزدیک کردهاند، ولی مانند شمشیر دو لبه میباشد؛ یعنی هم برخی مشکلات جامعه را حل میکنند و هم گاهی مشکلآفرین هستند؛ به طوری که بسیاری از جاسوسی ها و مسائل اخلاقی و سوء استفاده ها از طریق همین رسانههاست.
ایشان تأکید کردند: از نیروی اتم هم می توان برق ساخت و هم بمب؛ همه صنایع دارای جنبههای مثبت و منفی است؛ باید تا جایی که امکان دارد از بروز جنبه های منفی جلوگیری کرد.
*افراد سالم در پستها قرار بگیرند
حضرت آیتالله مکارم شیرازی خطاب به حاضرین در جلسه افزودند: دقت کنید افرادی که در پستها قرار میگیرند، سالم و بدون مسئله باشند، تا مشکلاتی پیش نیاید؛ البته نظارت دقیق و کنترل می تواند در این راستا مؤثر باشد.
معظم له با اشاره به ویژگیهای شهر قم، تصریح کردند: مسئولین باید توجه بیشتری به قم بکنند و امتیازاتی برای آن قائل شوند.
معظمله تأکید کردند: مسئولان باید در کارهای مربوط به قم باید سودبری را کنار بگذارند و به خاطر ویژگیهای بارز این شهر امتیازات آن را ملاکی برای خدمت بدانند،تا حوزویان بتوانند با بهرهمندی از امکانات، علوم و دانشهای اسلامی را به همه دنیا صادر کنند.
ایشان در ادامه با انتقاد از افزایش هزینههای پستی، گفتند: هزینههای پستی در برخی از جاها 3 تا 10 برابر افزایش یافته است؛ به گونهای که برای ارسال قرآن و نهجالبلاغه و کتابهای دینی و مجلات و نشریات فرهنگی به نقاط مختلف، مشکلاتی به وجود آمده است، متأسفانه دولت هم در این زمینه بیخیال است.