جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
کد خبر: 250570
۴ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۱

سال‌ها پیش یکی از مراجع بنا به سفارش امیرالمومنین‌(ع) نامه‌ای را خدمت رهبر کبیر انقلاب جهت آغاز جهاد مدرسه‌سازی ارسال نمودند.

به گزارش مرکز خبرحوزه، حجت الاسلام والمسلمین محمد جواد فاضل لنکرانی در مراسم کلنگ‌زنی دبیرستان دخترانه ایزدی پردیسان قم، طی سخنانی ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه‌زهرا‌(س) اظهار داشت: یکی از افتخارات بزرگ شهر مقدس قم وجود با برکت حضرت معصومه‌(س) و محدثین بزرگی در طول تاریخ هزار و چهارصد ساله اسلام است که آن را به یکی از پایگاه‌های مهم علمی مکتب تشیع تبدیل کرده است.

وی افزود: تاسیس حوزه علمیه در سده اخیر و حضور مراجع بزرگ تشیع و از طرفی ظهور انقلاب اسلامی باعث شد تا امروز، قم، به مرکز نشر علوم اهل‌بیت‌(ع) در سراسر جهان تبدیل شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه در ادامه سخنان خود با اشاره به جایگاه اعمال خیر و ثواب تصریح کرد: یکی از این موارد بحث مدرسه‌سازی است خیرین این عرصه حق بسیار بزرگی بر نسل امروز و نسل‌های آینده دارند.

* هیچ سودی مانند ثواب الهی نیست

وی ادامه داد: مسلما مدرسه‌سازی یکی از مصادیق بارز عمل صالح است که به فرمایش حضرت علی‌(ع) « لاتجارة کالعمل الصالح و لاریح کالثواب» هیچ تجارتی مانند عمل صالح و هیچ سودی مانند ثواب الهی نیست.

رییس مرکز فقهی ائمه اطهار‌(ع) یادآور شد: حدود 26 سال پیش حرکت انقلابی جهاد مدرسه‌سازی در راستای خشکاندن ریشه‌های جهل و بی‌سوادی به همت آیت الله العظمی فاضل لنکرانی‌(ره) با ارسال نامه‌ای خدمت امام‌خمینی‌(ره) و اختصاص مبلغی از سوی حضرت امام‌(ره) کلید خورد که خوشبختانه تاکنون ادامه داشته و قم در این زمینه پیشتاز است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین فاضل‌لنکرانی‌ تصریح کرد: عامل اصلی این توفیقات ارتباط با خدا، پیروی از مکتب اهل‌بیت‌(ع) و نشر معارف نورانی این بزرگواران بوده و در طول تاریخ تشیع، هزاران محدث در قم بوده‌اند که بعضی از آنها قریب 50 هزار حدیث را در سینه خود محفوظ داشته‌اند.

* ارتباط با خاندان ولایت؛ رمز موفقیت

وی با تاکید بر این که مطمئنا رمز موفقیت همه ما ارتباط با خاندان ولایت است، گفت: بدون شک تمام افراد خیر و نیکوکار در عرصه‌های مختلف، ارتباط قلبی آنها با خدا، قرآن و اهل‌بیت‌(ع) است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین فاضل‌لنکرانی در ادامه سخنان خود مرکز فقهی ائمه‌اطهار‌‌(ع) را زینت و افتخار شهر قم دانسته و ابراز داشت: ساختمان این مرکز توسط عده‌ای از خیرین و متدینین و ارادتمندان به ائمه‌اطهار‌(ع) احداث شده است.

*عنایت حضرت زهرا‌(س) به آیت‌الله‌العظمی فاضل‌لنکرانی

وی در بخش پایانی سخنان خود خاطرنشان ساخت: مدتی پیش یکی از خطبا نزد ما آمد و تصریح کرد؛ اوایل امسال در مشهد منبر می‌رفتیم که یک شب راجع به حضرت زهرا‌(س) صحبت کردم و در بین سخنرانی یادی از مرجع فقید حضرت آیت الله فاضل‌لنکرانی شد و گفتم که ایشان واقعاً احیاگر مراسم عزاداری فاطمیه بودند، آن شب ایشان را در خواب دیدم که در یک باغ بسیار بزرگ و با صفا قدم می‌زدند، پرسیدم اینجا کجاست؟ گفتند: این باغ را مادر سادات حضرت زهرا‌(س) به من داده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha