به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام علی نژاد شانی با اشاره به فعالیتهای این پژوهشگاه، اظهار داشت: حمایت و جذب پژوهشگران ایرانی و غیرایرانی، از مهمترین دغدغههای بخش اجرایی به شمار میرود و در این بخش، فعالیتهای گوناگون برای پیشرفت پژوهشگران، با توجه به اهداف کلان المصطفی انجام میشود.
وی، تکمیل و ارتقای سطح کیفی و کمی کتابخانه را از دیگر فعالیتهای این بخش برشمرد و افزود: در بهبودبخشی به وضع کتابخانه و امکان دسترسی بیشتر طلاب در فضای فیزیکی و ظاهری آن تغییراتی انجام شد و در سال پیش، مبالغی برای خرید کتابهای ضروری منظور گریدد، همچنین در سال جدید نیز همزمان با برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، به درخواست گروههای علمی و با نظارت کارشناسان، کتب فراوانی خریداری شد.
حجت الاسلام علی نژاد حمایت از پژوهشگران، برگزاری نشستهای تخصصی، کشوری، منطقهای و تدوین متون برای صفوف داخل و خارج کشور را از کارهای این بخش برشمرد و افزود: «علیرغم نوپا بودن، کارهای در خور توجهی در این معاونت انجام شده است که از جمله آنها میتوان به جذب بودجة مناسب برای تدوین متون و کارهای اجرایی پژوهشگاه؛ اجرای ضوابط و مقررات مالی و اداری کارکنان و گروههای مختلف؛ هماهنگی 30 گروه علمی از شش پژوهشکدة این پژوهشگاه؛ برنامهریزی اجرایی برای احداث پژوهشگاه مجازی و کتابخانة دیجیتال اشاره کرد.
معاون اجرایی پژوهشگاه بینالمللی المصطفی ضمن مثبت ارزیابی کردن کیفیت و کمیت این مجموعه، از تأمین نیازهای فیزیکی پژوهشگاه خبر داد و گفت: با حمایتهای المصطفی، بخشی از کمبودها از قبیل مسائل سرمایشی و گرمایشی برطرف شد و نیز بسیاری از نیازهای ضروری تأمین گردید.
وی افزود: امسال نیز بودجهای برای حمایت از پایاننامهها اختصاص یافته است که از مطالبات اصلی جامعهالمصطفی به شمار میرود و باید با برنامهریزی دقیق، اهداف المصطفی را در این زمینه تأمین نماییم.
حجت الاسلام علینژاد مهمترین برنامه های این بخش را جذب و حمایت از پژوهشگران ایرانی و غیرایرانی برشمرد و اظهار داشت: گزینش 105 نفر از پژوهشگران برای همکاری آزمایشی به منظور جذب نیروهای کارآمد در هیئت علمی و تحقیقی پژوهشگاه از برنامههای در دست اقدام است.
وی ادامه داد: فعالیتهای کنونی ما در حد مطلوبی قرار دارد و حتی از برنامههایی که برای این بخش پیشبینی شده بود، بسیار جلوتر هستیم و کارهای انجامشده به زودی در قالب کتاب عرضه خواهد شد.
حجتالاسلام علینژاد شانی، با تأکید بر اطلاعرسانی دقیق دربارة کارهای این مجموعه، آیندهنگری در برنامههای المصطفی را ضروری برشمرد و ابراز داشت: چون المصطفی و پژوهشگاه در عرصة بینالمللی مطرح هستند، برنامهریزیها باید متناسب با مسائل مهم و نیازهای جهانی و با دقت همراه باشد؛ بر این اساس میکوشیم که تحقیقات را با توجه به استانداردهای بینالمللی انجام دهیم.
وی دربارة برنامههای پژوهشی نیز گفت: طلاب جوان، به ویژه کسانی که میخواهند در عرصههای پژوهشی فعالیت نمایند، باید مطالعات خود را در زمینههای گوناگون متمرکز کنند تا از آگاهیهای لازم برخوردار باشند و از قافلة دانش عقب نمانند.
بر اساس گزارش جامعةالمصطفی، وی در بخش پایانی سخنان خود دربارة تأثیر انقلاب اسلامی در علوم اجتماعی اظهار داشت: انقلاب اسلامی در جهتگیری علوم اسلامی تأثیر بهسزایی داشته است و علاوه بر معرفی اسلام به دنیا، موج عظیم بیداری را برای جهانیان به ارمغان آورد و جهتگیریهای جدیدی در جهان و منطقه، در مسائل اجتماعی و... ایجاد نمود.