به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام غلامرضایی، ظهر امروز در گردهمایی معاونان تبلیغی استانها و شهرستانها که در اردوگاه یاوران حضرت مهدی(عج) جمکران برگزار شد، اظهار داشت: مبلغان تجربیات فراوانی درعرصه تبلیغی در مناطق مختلف به دست میآورند که سرمایهای برای مبلغان جوان محسوب میشود.
وی افزود: مبلغان جوان با در اختیار داشتن این تجربیات تبلیغی، دیگر نیازی نیست راههایی که دیگران رفتهاند را بروند؛ همین عامل سبب بازدهی بیشتر فعالیتهای تبلیغی و تأثیرگذار بودن آن میشود.
* فعالیت 10 ساله طرح هجرت
مدیر کل مطالعات و پژوهشهای تبلیغی با اشاره به فعالیت 10 ساله طرح هجرت در حوزه، گفت: شیوههای انتقال مفاهیم یکی از مهمترین تجربیات تبلیغی است که مبلغان جوان میتوانند بهره کاملی از آن ببرند.
حجتالاسلام غلامرضایی خاطرنشان کرد: ترویج سنتهای حسنه در مناطق مختلف نیز از جمله این تجربیات است که مبلغان میتوانند مردم را در رواج برخی رفتارهای حسنه چون ازدواج آسان و... راهنمایی نمایند.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیت فراوان طلاب طرح هجرت حوزه، گفت: امروز نزدیک به 3 هزار و 200 مبلغ طرح هجرت زیر نظر حوزه مشغول فعالیت هستند، که اگر هر کدام از این تعداد ماهیانه مقالهای در باره یکی موضوعات عرصه تبلیغ بنویسند، انبوهی از مطالب علمی و تخصصی در عرصه تبلیغ را در اختیار حوزه قرار میدهد که میتواند در ادامه روند کارها، تأثیرات فراوانی داشته باشد.
* ضرورت آسیب شناسی مناطق تبلیغی
حجتالاسلام غلامرضایی در ادامه به ضرورت آسیبشناسی از سوی معاونان تبلیغی در سراسر کشور، گفت: مبلغان میتوانند اطلاعاتی چون نیازها و آسیبها، فرهنگ مردم، تعداد مساجد، حسینیهها و خانههای عالم و... را به معاونت تبلیغ حوزههای علمیه ارسال نمایند تا برنامهریزیها بر اساس این دادهها صورت گیرد.