جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

مجلس اعلای آل البیت مصر بر ضرورت ارتباط بین الازهر و حوزه علمیه قم تاکید کرد و از رهبر معظم انقلاب درخواست نمود راستای وحدت اسلامی،نشستی با مراجع قم و نجف برگزار نمایند.

به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، مجلس اعلای آل البیت مصر در حال انجام تحقیقی پیرامون روابط بین مذاهب اسلامی و چگونگی رویارویی با بحران‌های موجود میان تسنن و تشیع در جای جای دنیا است. بحران‌هایی که در تک تک آن‌ها اثر انگشت صهیونیسم بین المللی که از نزدیکی مسلمانان و ایجاد وحدت اسلامی وحشت دارد مشاهده می‌شود.

* دستورکاری برای هیات مصری در ایران

محمد الدرینی دبیر کل مجلس اعلای آل البیت، دستورکاری را در خصوص روابط بین شیعه و اهل‌سنت تنظیم و تقدیم هیأت مردمی مصر کرد که این روزها در ایران به سر می برند. در این دستورکار بر ضرورت کنار نهادن اختلافات و ایفای نقش گروه‌های مردمی، اعم از شیعه و سنی در عرصه ملی و قومی برای حل اختلافات و رویارویی با توطئه‌های صهیونیستی تأکید شده است.

در این دستورکار آمده است: همکاری بیش از پیش میان الازهر شریف  و حوزه علمیه و مقدسه قم، امری ضروری می‌باشد و لازم است، کمیته‌ای رسمی برای پیگیری تقریب بین مذاهب و ارائه مفاهیم مشترک انسانی، با مشارکت دادن همه گروه‌های فرهیخته و سیاسی و رسانه‌ای اعم از شیعه و سنی تشکیل گردد.

* روابط ایران و مصر تحت تاثیر دسیسه های غرب قرار نگیرد

مجلس اعلای آل البیت مصر دستورکاری به اعضای هیأت دیپلماسی مردمی که عازم جمهوری اسلامی ایران بود داد. در این دستورکار که روزنامه "الیوم السابع" به نسخه‌ای از آن دست یافت، از هیأت دیپلماسی خواسته شده که برای حفظ روابط برادرانه بر اساس روح انقلاب 25 ژانویه و ارزش‌هایی که این انقلاب نمایانگر آن است رفتار نمایند و اجازه ندهند، روابط مصر و ایران تحت تأثیر دسیسه‌های غرب به سستی بگراید.

* درخواست از رهبر انقلاب اسلامی

در این دستورکار، همچنین از رهبر انقلاب اسلامی ایران آیت الله العظمی سید علی خامنه‌ای درخواست شده است تا با برگزاری نشستی گسترده با مراجع عظام قم و نجف اشرف، بر تعهد دفاترشان به بخشنامه حکومتی ایران مبنی بر عدم ترویج مذهب تشیع در مصر تأکید شود.

* احیای سیاحت و زیارت عتبات مقدسه در مصر

مجلس اعلای آل البیت طرح احیای سیاحت و زیارت عتبات مقدسه در مصر را دو بار پیشنهاد داده و از مجلس اعلای نیروهای مسلح، وزارت گردشگری و وزارت فرهنگ مصر درخواست کرده بود، برای مقابله با بحرانی که بازار گردشگری مصر را به دلیل ناامنی اوضاع تهدید می‌کند دست به این اقدام بزند.

* بهره مندی از تجربه کشاورزی در ایران

در این دستورکار همچنین خواسته شده است 3 میلیون هکتار از اراضی سودان و قسمت‌های بالای رود نیل با استفاده از تجربه‌های کشاورزی ایران احیا شود و همکاری میان ایران و مصر در عرصه صنعت‌های سنگین و اتومبیل‌سازی و جنگ‌افزارها گسترش یابد.

* همکاری در عرصه تولید فیلم

اعلام همکاری در عرصه سینما و تولید فیلم با سرمایه‌گذاری ایران و حمایت از گرایشات مصر در دوبله فیلم‌ها به زبان مصری و توافق بر سر نقاط ثابت و سیال در خصوص جزایر دریای سرخ، جهت کنترل فعالیت رژیم صهیونیستی و رویارویی با دزدان دریایی که دریانوردان را تهدید می‌کنند، از دیگر موارد مطرح شده در این دستورکار بود.

* قرارداد مشترک بین مصر، ایران و رهبران فلسطینی

از دیگر موارد خواسته شده در این دستورکار، بستن قراردادی میان مصر، ایران و یمن برای همکاری در حمایت از دریای سرخ و بهره‌برداری از ثروت‌های آن و راه‌اندازی یک پروژه برای پرورش ماهی در دریای سرخ و دریای عربی و خلیج، امضای قرارداد مشترک بین مصر و ایران و رهبران فلسطینی برای بهره‌برداری بهتر از موقعیت‌ها،‌ امکانات و تصمیم‌ها و اتحادسازی تلاش‌ها برای تعامل با مسأله فلسطین به‌گونه‌ای که از حقوق مردم فلسطین دفاع کند می‌توان اشاره کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha