به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت الله جوادی آملی امروز در دیدار دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی گفتند: همه رشته های علمی چون فقه، حقوق و یا اخلاق دارای سه مقطع مواد، مبانی و منابع هستند.
ایشان ابرازداشتند: اسلام منابع علوم را احکام خدا و عترت می داند و در این بین کسانی که حقوق بشر را نوشته اند دست آن ها به عنوان حامی یا مدعی از منابع اصیل کوتاه است.
ایشان ادامه دادند: منابع حقوق بشر غرب حرفی برای گفتن ندارند؛ زیرا در تدوین حقوق بشر از مفاهیمی چون عدالت و استقلال الگوگیری شده است، اما به آن که اشیاء را آفریده است، اشاره نشده که جای او کجاست؟
حضرت آیت الله جوادی آملی ابرازداشتند: تا منابع غنی برای حقوق بشر نداشته باشیم، مبنایی برای آن حقوق نخواهیم داشت.
استاد برجسته حوزه علمیه قم خاطرنشان ساختند: بسیاری از علمای بزرگ حوزه و دانشگاه نیز در شناخت بشر توفیق کامل نداشته اند، لذا همان کسی که بشر را آفریده، باید او را معرفی کند.
حضرت آیت الله جوادی آملی افزودند: انسان خلیفه خدا بر روی زمین است و لذا قرآن برای او که خلیفه خدا است، حرمت خاصی قائل شده است.
ایشان ادامه دادند: کرامت انسان به استناد خلافت اوست و اگر کسی نان خلافت خدا بر زمین را می خورد باید حرف خدا را بزند، اما اگر کرامت انسانی را رعایت نکند هم مثال "الانعام " خواهد بود.
معظم له افزودند: پیش از آن که حق خود را از جامعه بین الملل طلب کنیم می باید در حوزه درون خود به تکلیفمان عمل کنیم.
حضرت آیت الله جوادی آملی ادامه دادند: مشکل امروز حقوق بشر این است که کسی که خدا را نشناخته نمی تواند مجری حقوق دیگران باشد و بزرگترین مشکل حقوق بشر همین امر است.
ایشان اذعان داشتند : هنگامی تحقیقات علمی ما می تواند علمی باشد که لایه اصیل روح و خلیفه اللهی انسان شناخته شود.
ایشان، حوزه اسلام را در سه محور محلی ، منطقه ای و بین المللی ذکر کردند و افزودند: در حوزه محلی با مسلمانان داخل ، در حوزه منطقه ای با موحدان و در حوزه بین المللی با انسانیت سر و کار داریم.
ایشان اضافه کردند: در حوزه بین المللی تفاوتی ندارد که طرف مورد اشاره ما مسلمان، ملحد یا غیر مسلمان باشد؛ چرا که اسلام حتی برای ملحدان نیز برنامه دارد.
براساس گزارش بنیاد علوم وحیانی اسراء، در ابتدای این دیدار محمد حسن ضیائی فر، دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی در سخنانی گزارشی کوتاه از فعالیت های این کمیسیون را ارئه کرد.