حجت الاسلام کندری در گفت و گو با خبرنگار سرویس استان های مرکزخبر حوزه، با بيان اينكه حوزه علميه خراسان در حال رشد و ترقي آموزشي و پژوهشي است، يادآور شد: تمام مسؤولان بر آموزش پژوهش محور تأكيد داشته اند كه در اين زمينه اقدامات شايسته و در خور توجهي انجام شده است.
وی افزود: بر همين اساس، امتحانات حوزه علميه نيز مي بايست براساس پژوهش محوري تعريف شود.
این استاد حوزه با تاكيد بر اين مطلب كه در امر نهادينه شدن آموزش پژوهش محور، بايد بر آموزش اساتيد به اين شيوه توجه داشت، گفت: برگزاري كارگاههاي ويژه اساتيد با حضور كارشناسان صاحب نظر راه را برای پیوند آموزش و پژوهش همواره خواهد کرد.
مدير مدرسه علميه امام خميني(ره) قوچان اضافه کرد: در اين روش، طلاب نيز مي بايست از ابتدا از روند كار مطلع باشند و مسير جديد اين نوع آموزش را بشناسند.
حجت الاسلام كندري در ادامه با اشاره به اهميت مباحث اخلاق عملي و احكام در دوران تحصيل طلاب، كم توجهي به آن را از آسيب هاي موجود در حوزه علميه برشمرد و اظهار داشت: رسيدن به مراتب بالاي اخلاقي صرفاً با تدريس چند كتاب با مضامين اخلاقي در حوزه هاي علميه ميسر نمي باشد، بلكه بايد در اين زمينه با استفاده از اساتيد بزرگ اخلاق، به صورت عملي و كاربردي به اين مهم توجه شود.
وي يادآورشد: از ديگر مشكلات موجود در مدارس علميه، حجم بالاي ساعات درسي است كه فرصت توجه بيشتر به مباحث اخلاق عملي را از طلبه سلب مي نمايد و اين امر توجه بيشتر مسئولين و مديران مركز مديريت حوزه را مي طلبد.