به گزارش سرويس استانهاي مركز خبر حوزه، جلسه شوراي مديريت حوزه علميه تهران به منظور بررسي شيوه هاي نوين آموزشي برگزار شد.
در اين نشست، اعضاي شوراي مديريت حوزه علميه تهران در خصوص استفاده از روشهاي نوين آموزشي تاثيرگذار بر طلاب با ضرايب هوشي متفاوت تاكيد كردند.
حجت الاسلام والمسلمين رشاد، رييس شوراي مديريت حوزه علميه تهران با اشاره به اهميت تحول در سيستم آموزشي حاكم بر حوزه هاي علميه، بر ضرورت تنظيم طرح و برنامه شوراي مديريت حوزه علميه تهران در دو بخش مدارس ويژه به لحاظ آموزشي و مدارس عادي تاكيد کرد.
عضو شوراي انقلاب فرهنگي با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري و مراجع معظم تقليد در خصوص ايجاد تحول در حوزه هاي علميه ابراز داشت: استفاده از روشهاي نوين آموزشي كه مصالح حوزه را مدّ نظر قرار داده باشد مورد تایید همگان است و در اين راستا اگر به الگوي مناسبي و موفقي دست يابیم، باتمام توان در جهت اجرايي شدن آن تلاش خواهیم كرد.
رييس پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامي، ضمن ابراز خرسندي از تشكيل برخي هسته هاي علمي خودجوش در زمينه توليد نرم افزارهاي حوزوي بر لزوم سنجش سطح علمي طلابي كه با اين روشهاي نوين تحت تعليم قرار گرفته اند، تاكيد كرد.
حجت الاسلام والمسلمين هاشمي، ديگر عضو شوراي مديريت نیز طی سخنانی در این جلسه اظهار داشت: طرحهاي آموزشي جديد، ابتدا بايد مورد محك و آزمايش قرار گرفته و پس از احراز نتيجه و بازدهي آنرا به ديگر مدارس علميه تعميم داد.
گفتنی است اعضاي شوراي مديريت در بخش ديگري از اين نشست در خصوص چگونگي و نحوه ارائه مجوز به مدارسي كه داراي برنامه هاي ويژه آموزشي نوين هستند به بحث و تبادل نظر پرداختند.