یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 251450
۲۲ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۷

ویژگی بارز مدارس رستگاران، وجود یک روحانی در رأس امور است که نه به عنوان امام جماعت، بلکه به عنوان مدیر و شخصیتی علمی، فرهنگی و مشاور در این مدارس حضور دارد و دانش­آموزان می­توانند مشکلات خود را از طریق او حل کنند.

دبیر همایش طرح «کمال مدارس رستگاران» در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به تاریخچه راه­اندازی و فعالیت این مدارس اظهار داشت: سازمان مدارس رستگاران کار خود را از سال 1369 با راه‌اندازی  یک مدرسه در استان سیستان و بلوچستان آغاز کرد.

حجت الاسلام مرادی هدف از راه­اندازی این سازمان را ترویج فرهنگ تشیع و حفظ فرزندان شیعه در سراسر ایران اسلامی دانسته و افزود: امروز این سازمان در 10 استان کشور پایگاه داشته و به لطف خداوند متعال و امام زمان(عج)، این مدارس با رویکرد حضور یک روحانی در رأس مدرسه در حال فعالیت می‌باشند.

*برگزاری طرح کمال

وی با اشاره به برنامه‌های مختلف مدارس رستگاران به ویژه طرح «کمال» که هرساله در یکی از شهرهای تهران، مشهد و قم برگزار می­شود، اذعان داشت: در طرح امسال که در شهر مقدس قم برگزار شد، روحانیون فعال در این مدارس گردهم آمده و از اساتید مجربی که برای این طرح انتخاب شده­ بود، استفاده کردند.

دبیر همایش طرح کمال مدارس رستگاران، به عناوین آموزشی انتخاب­شده برای این طرح­ها اشاره و تصریح کرد: موضوعاتی نظیر مدیریت اسلامی، شیعه­شناسی، آشنایی با ادیان، روانشناسی، جامعه­شناسی، مشاوره و مباحث آموزشی برای ارتباط بیشتر با دانش­آموزان از جمله مباحثی است که توسط اساتید حوزه همچون حجج اسلام والمسلمین طبسی و رفیعی تدریس شد.

حجت­الاسلام مرادی تعداد روحانیون مستقر در این مدارس را50 نفر ذکر کرده و گفت: تعداد مدارس زیر مجموعه سازمان مدارس رستگاران 81 مدرسه است که در 10 استان و 26 شهر کشور در حال فعالیت هستند و مقطع تحصیلی آنها از پیش­دبستانی آغاز و تا پیش­دانشگاهی ادامه دارد.

وی با اشاره به این­که مدارس این سازمان، غیردولتی و عام­المنفعه هستند، اظهار داشت: این مدارس وابسته به سازمان تعاون اسلامی بوده و هیچ­گونه سود و منفعت مادی برای مؤسسین آن ندارد.

*وجود یک روحانی در رأس کار، ویژگی مدارس رستگاران

عضو دفتر فرهنگی سازمان مدارس رستگاران در ادامه سخنان خود به ویژگی­های این مدارس پرداخت و خاطرنشان ساخت: اولین ویژگی این مدارس وجود یک روحانی در رأس امور است که نه به عنوان امام جماعت، بلکه به عنوان یک شخصیت علمی، فرهنگی، مدیریتی و مشاور در این مدارس حضور دارد و دانش­آموزان می­توانند مشکلات خود را از طریق او حل نمایند.

دبیر همایش طرح کمال سازمان مدارس رستگاران، موقعیت جغرافیایی این مدارس را از دیگر ویژگی‌های بارز آنها عنوان کرد و اذعان داشت: این مدارس در مناطقی برپا شده‌اند که مورد هجمه دشمنان اسلام و تشیع می‌باشد و لذا  ما حداقل کاری که انجام می دهیم حفظ فرزندان شیعیان است.

حجت‌الاسلام مرادی در ادامه به تشریح موفقیت­های این مدارس در سراسر کشور پرداخت و تصریح کرد: از زمان آغاز به کار این مدارس، موفقیت­های بسیار زیادی به دست آمده است که دشمن نتوانسته آنها را هضم کند.

* شهادت یک روحانی در این راه

وی به مشکلات این سازمان اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که دشمنان در این سال­ها برای ما به وجود آورند، شهادت حجت­الاسلام والمسلمین علی عبادی در شهرستان خاش استان سیستان و بلوچستان بود که شش سال از عمر شریف خود را در این شهر و در مدرسه رستگاران آن گذراند و توسط یک گروه تروریستی در مقابل دیدگان خانواده­اش به شهادت رسید؛ این شهید مهر تأییدی بر فعالیت‌های سازمان مدارس رستگاران است.

حجت­الاسلام مرادی، به سامانه اطلاع رسانی مدارس رستگاران اشاره کرده و گفت: علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سایتwww.rastegaran.com   از کلیه اطلاعات این سازمان آگاه شوند، همچنین امکان ثبت‌نام اشخاصی که تمایل دارند چنین مدارسی را تأسیس کنند، در این سایت فراهم است.

*مدارس رستگاران خارج از کشور

وی با اشاره به فعالیت‌های برجسته این سازمان در استان­های سیستان و بلوچستان، کردستان، آذربایجان شرقی و غربی، گلستان، سمنان، اصفهان، کرمانشاه، تهران و قم، بیان داشت: ما غیر از این استان­ها، در کشورهایی نظیر انگلستان، کانادا و افغانستان نیز پایگاه داریم و در حال رایزنی برای افزایش این پایگاه­ها در دیگر کشورها نیز هستیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha