شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

«تأثیر آراء کلامی فخر رازی بر تفسیر مفاتیح­الغیب در حوزه عدل الهی»، در قالب پایان نامه سطح 3 یکی از طلاب، با حضور کارشناسان حوزوی مورد بحث و بررسی قرار گرفت

به گزارش مرکز خبر حوزه، در این جلسه دفاعیه که روز گذشته در مدرسه عالی دارالشفاء قم، برگزار شد، ابتدا حجت­الاسلام علی شمیل­پور، ارائه دهنده پایان نامه به ایراد سخن پرداخت و گفت: مسئله عدل در میان سایر صفات الهی مسیر خاصی را پیموده است و فرق مسلمین در مورد آن نگرش­های متفاوتی داشته و برداشت‌های خویش را از این مسئله در اشکال و قالب­های خاص خود ریخته­اند.

وی درباره این رساله اظهار داشت: نوشتار حاضر از دو بخش برخوردار می­باشد؛ به طوری که بخش اول آن حاوی دو فصل است که در فصل اول واژگان مانند: عدل در لغت و اصطلاح، عدل در آیات و روایات و سپس تقسیمات عدل به تکوینی و تشریعی و جزائی بحث شده است.

نویسنده پایان نامه ادامه داد: در فصل دوم به مباحثی همچون: معرفی مفسر و تفسیر مفاتیح­الغیب، مبانی کلامی فخر رازی، روش و منهج تفسیری، منابع مورد استفاده و معرفی دیگر آثار ایشان پرداخته شده است.

پس از سخنان ارائه دهنده پایان نامه، داور این نشست علمی به ایراد سخن پرداخت و گفت: این رساله، رساله ی خوبی است و قطعا، راهنما و مشاور خوبی داشته است.

حجت­الاسلام والمسلمین میرسپاه خاطرنشان ساخت: این رساله گرچه رساله خوبی است؛ اما خالی از اشکال نیست و لازم است نویسنده اشکالات را برطرف کند.

پس از سخنان نویسنده و داور، حجت­الاسلام والمسلمین فاکر میبدی، به عنوان استاد راهنما به ایراد سخن پرداخت و گفت: نویسنده پایان نامه برای نوشتن آن زحمات فراوانی را کشیده است و شاهد بر تلاش­ها و تحقیقات گسترده ایشان بودم.

وی افزود: از استاد داور که دقت خوبی داشتند و مطالعه جامعی را انجام دادند، تشکر می­کنم و امیدوارم نویسنده پایان‌نامه با استفاده از نکاتی که داور مطرح کردند، آنها را در تحقیق خود لحاظ نماید.

بر پایه این گزارش در پایان این جلسه دفاعیه، پایان نامه سطح سه حجت­الاسلام علی شمیل­پور، با موضوع «بررسی تأثیر آراء کلامی فخر رازی بر تفسیر مفاتیح­الغیب در حوزه عدل الهی»، با نظر هیئت داوران، با نمره خوب قبول شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha