خانم رقیه کرمی در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: یکی از کارهای ابتکاری بانوان طلبه بوشهری در ایام نوروز امسال که شهر بندری بوشهر مملو از مسافران نوروزی شده بود، این بود که در کنار دریا چادرهایی مستقر کرده بودند تا علاوه بر تذکر لسانی، حضور آنها در این منطقه شلوغ به خودی خود نوعی امر به معروف و نهی از منکر عملی باشد.
وی همچنین با اشاره به آغاز فعالیت کارگروه مربوط به عرفانهای کاذب در بوشهر گفت: متأسفانه در شرایط کنونی گروهها و فرقههای انحرافی همچون شیطانپرستها و مدعیان دروغین به صورت مخفیانه مشغول فعالیت هستند؛ از این رو باید مراقب بود.
خانم کرمی در ادامه با اشاره به ایجاد کانون های علمی و پژوهشی در سطح مدارس علمیه خواهران استان بوشهر، بیان داشت: هم اکنون بانک فارغالتحصیلان پژوهشگر در حوزه علمیه خواهران استان با عضویت 120 نفر تشکیل شده است.
وی افزود: همچنین به لطف الهی تاکنون حدود 200 پایاننامه در مدراس علمیه خواهران استان دفاع شده است.
معاون فرهنگی و پژوهشی حوزه علمیه خواهران بوشهر ادامه داد: در دیماه سال گذشته موفق شدیم اولین کارگاه پژوهشی را با حضور معاونین پژوهش و اساتید مدارس با عنوان «چیستی و چرایی پژوهش در مدارس» را برگزار کنیم.
وی در خاتمه برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری غدیر، تدوین جزوه درسی طرح تحقیق پایانی و شیوه نگارش مقاله نویسی، حضور در کارگاههای آموزشی و پژوهشی مختلف، برگزاری همایش پیوندهای آسمانی، فعال کردن کرسیهای آزاداندیشی در سطح مدارس و نیز برگزرای همایش روز زن را از دیگر فعالیتهای معاونت فرهنگی و پژوهشی حوزه علمیه خواهران استان بوشهر عنوان کرد.