به گزارش مرکز خبر حوزه، اين مجموعه در 286 صفحه، شامل سه بخش گفتوگو گزارش عملكرد دبيرخانه و گزارش اجلاس پايانی همايش است.
در بخش مصاحبهها با موضوع «حوزههای علميه، ورود به تعاملات علمی در مقياس جهانی» ديدگاهها و نظرات حجج اسلام سيدمصطفی محقق داماد، محمدجواد علمی، معاون پژوهش جامعةالمصطفی(ص) العالمية، سيدعلی عماد، معاون پژوهش حوزههای علميه و سيدهاشم ميلانی، رئيس كتابخانه حضرت علی(ع) نجف اشرف منعكس شده است.
بخش دوم ويژهنامه به گزارش عملكرد دبيرخانه دوازدهمين دوره همايش، معرفی تفضيلی آثار برگزيده و شايسته تقدير، شخصيتهای علمی همايش معرفی تفضيلی آثار برگزيده و نمونه و كتابخانه نمونه همايش اختصاص دارد.
همچنين اطلاعات مرتبط با آثار رسيده به دبيرخانه همايش بر اساس گروههای علمی در سه دسته آثار منتخب، آثار راهيافته به مرحله دوم داوری و ساير آثار ارائه شده است. از جمله مطالب قابل توجه در اين بخش ، شاخصهای داوری آثار همايش در زمينههای مختلف تأليف، تصحيح، تحقيق و ترجمه است.
بخش سوم ويژهنامه نيز در بردارنده گزارشی از همايش دوازدهم كه در 28 بهمنماه سال 89 با حضور اساتيد و فضلای حوزههای علميه در مركز جهانی علوم اهل بيت(ع) برگزار شده است، میباشد.
علاقهمندان برای كسب اطلاعات بيشتر و يا دسترسی به اين ويژهنامه میتوانند با دبيرخانه همايش كتاب سال حوزه با شماره 02512914558 تماس حاصل كنند.
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت پژوهش حوزه، فراخوان سيزدهمين همايش كتاب سال حوزه از ارديبهشتماه سال جاری آغاز شده و تا پايان تيرماه 1390 ادامه دارد.
طلاب و فضلای علميه سراسر كشور كه كتابی از آنها در سال 90 به چاپ رسيده است يا پاياننامه سطح 4 خود را در سال 1390 دفاع كردهاند، میتوانند با تكليل فرم مربوطه و ارسال دو نسخه از اثر خود در اين همايش شركت كنند.
اطلاعات بیشتر در پایگاه اینترنتی همایش به نشانیwww.ketabehowzeh.ir میباشد.