به گزارش سرويس استان هاي مركز خبر حوزه، حجت الاسلام علي ناصر، نويسنده و پژوهشگر در زمينه عرفان هاي نوظهور در همايش علمي – كاربردي طرح هجرت تابستان مبلغان دفتر تبليغات اسلامي خراسان رضوي، به موضوع نمادها و باورها اشاره کرده و گفت: نماد یعنی اسم و يا حتي تصويري كه براي ما در زندگي روزمره مأنوس است، ولي علاوه بر مفهوم قراردادي و واضح آن، داراي معاني ضمني خاصي است كه به امري ناشناخته يا پنهان، دلالت دارد.
وي با بيان اين كه در تاريخ بشر، نمادها مورد استفاده قرار گرفته است، يادآوردشد: نمايه پردازي يكي از نيازهاي جدي انسان است كه براي اهداف مختلف انجام و امروزه نمادها در تبليغات گوناگون ديده مي شود.
نفر برگزيده آثار برتر حوزه، با بيان اين مطلب كه يكي از راههاي ترويج اسلام، كثرت استفاده از نمادهايي چون نماز، حج، اذان و ... مي باشد، ابرازداشت: نمادها موجب تقويت يك فرهنگ و اصالت بخشي به آن مي شوند.
اين محقق و نويسنده، انتقال و تبادل پيام، غفلت زدايي، اعلام حضور و حيات يك دين، توسعه يك فرهنگ در جامعه و... را از جمله راههاي نفوذ و ورود فرهنگ ها عنوان و خاطرنشان كرد: مديريت فرهنگي جامعه بدون توجه به نمادهاي آن، ممكن نيست؛ بنابراين يك مبلغ بايد به اين امور اهتمام و از آن آگاهي داشته باشد.
وي، فيلمها، كتابها، لباسها، سايت هاي اينترنتي، اسباب بازي ها و تزيئنات مختلف را از جمله روش هاي ترويج نمادهاي بيگانه در كشور برشمرد و گفت: هدف نهايي اين توسعه نمادهاي بيگانه، بي اعتقادي به دين، ايجاد اعتقاد جديد، معرفي فرهنگ بيگانه به عنوان فرهنگ برتر، تضعيف اسلام و از بين بردن ارزشهاي اسلامي است.
حجت الاسلام ناصري در پایان به معرفي بعضي از نمادهاي رايج در كشور پرداخت و تصريح كرد: آشنايي با فرهنگهاي مختلف، آگاهي از حضور و فعاليت آنها، مقابله و ترويج صحيح آموزه هاي ديني، از ضروريت هاي امروز براي جلوگيري از حضور فرهنگ و نماد بيگانه در جامعه مي باشد.