به گزارش مرکز خبر حوزه، فاطمه رجبي با بيان اين که تا پيش از اين برنامه درسي هر سال يا هر سال نيمسال تحصيلي به تفکيک از سوي معاونت آموزش حوزههاي علميه خواهران به مدارس علميه اعلام ميشد، اظهار داشت: در اين روش مدارس بايد منتظر ميماندند تا برنامه از مرکز به آنها اعلام شود و منطبق با همان برنامه واحد عمل ميکردند.
وي خاطرنشان کرد: با تهيه برنامه جامع درسي، برنامه کامل درسي دوره عمومي سطح دو در اختيار مدارس علميه قرار ميگيرد و مدارس از مزيت اين برنامه به عنوان يک برنامه شناور بهره ميبرند تا در مواردي که طلاب، متقاضي تشکيل يک درس هستند، يا امکان ارائه درس وجود ندارد، به دروس طلاب لطمه وارد نشود.
رجبي با اشاره به اينکه از اين ثبت دروس در سامانه آموزش حوزههاي علميه خواهران نيز به مدارس علميه واگذار خواهد شد، يادآور شد: امکان ثبت تنها براي دروسي وجود دارد که داراي استاد داراي مجوز هستند.
وي از اعلام و ابلاغ برنامه درسي نيمسال تحصيلي 90-91 حوزههاي علميه خواهران خبر داد و اظهار داشت: اين برنامه به منظور هماهنگي با اساتيد ارائه شده است و برنامه جامع درسي حوزههاي علميه خواهران حداکثر تا يک ماه آينده ارائه خواهد شد.
مدير آموزش عمومي حوزههاي علميه خواهران افزود: با توجه به اين که تهيه دستورالعملهاي مربوط به اين امر نيازمند زمان بيشتري است، برنامه درسي نيمسال اول تحصيلي 90ـ91 به منظور هماهنگي با اساتيد از هماکنون ابلاغ شده است.
براساس گزارش روابط عمومي حوزههاي علميه خواهران، وي گفت: به منظور عملياتي شدن اين برنامه، به زودي برنامه جامع درسي کل دوره با ذکر پيشنيازها و به تفکيک ورودي، به همراه دستورالعملهاي مربوطه به مدارس ارسال ميشود
رجبی خاطرنشان ساخت: مديران مدارس با توجه به امکانات مدارس علميه، از جمله تعداد کلاسهاي درس، اساتيد داراي مجوز و ساير مولفهها، حداکثر دروس قابل ارائه در هر نيمسال را در جدول زمانبندي مشخص براي انتخاب واحد در اختيار طلاب قرار ميدهند تا طلاب با توجه به شرايط زندگي، استعداد و تواناييهاي فردي بتوانند واحدهاي کمتر يا بيشتري را انتخاب کنند و شخصا طول مدت تحصيل و روزهاي تحصيل در هفته را مديريت کنند.