حجت الاسلام والمسلمین یزدانی مقدم در گفتگو با خبرنگارمرکزخبرحوزه، راههای ارتقاء امنیت اخلاقی را تبیین کرده و گفت: تمام جوامع اسلامی و غیر اسلامی برای برخورد با جرائم، قوانینی را وضع و بر اساس آن مجرمین را مجازات مینمایند.
وی با اشاره به بعضی از ویژگی های جوامع اسلامی افزود: رعایت موازین شرعی و اسلامی بارزترین این ویژگیها است، که در نوع خود هنجار تلقی شده و با متخلفین برخورد جدی می شود.
*نیازمند تبعیت از قوانین شرعی هستیم
عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی تصریح کرد: دین مقدس اسلام در همه زمینه ها برنامه های جامع و ویژه ای را ارئه می دهد؛ به طور مثال برای جلوگیری از افتادن به دام ربا، قرض الحسنه را ترویج می نماید؛ بر این اساس جامعه ای که در آن زندگی می کنیم نیاز مند تبعیت از اصول و قوانین شرعی است.
حجت الاسلام والمسلمین یزدانی مقدم در ادامه وضعیت موجود بدحجابی در کشور را تا حدودی ناشی از نبود بستر های ازدواج جوانان دانسته و گفت: متاسفانه امروز بیشترین آسیبی که جوانان را مورد تهدید خود قرار داده و آنها را به سوی ابتذال می کشاند، نبود بستر مناسب ازدواج است.
وی افزود: یکی دیگر از مسائلی که به عنوان زمینه ساز گرایش افراد به سمت گناه می شود، عدم برخورداری جوانان از مسائل اقتصادی است؛ این مسئله نشان دهنده آن است که مسائل اقتصادی چه به صورت جزء و چه به صورت کل مفاسدی را برای مردم به دنبال می آورد.
*از افراط و تفریط بپرهیزیم
این پژوهشگر حوزوی با بیان اینکه در اجرای طرح امنیت اخلاقی باید از افراط و تفریط پرهیز نمود، خاطر نشان ساخت: برخورد مناسب با افراد و دعوت معقولانه و ارشاد صحیح آنها باعث ایجاد علقه بین افراد جامعه می شود،در عین حالی که نباید علت های اصلی گرایش جوانان به فساد را فراموش نماییم.
*نیروی انتظامی کارایی ندارد، اگر ...!
عضو هیأت علمی پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی، در ادامه سخنان با تبیین مسئولیت نهادهای اجرایی در برخورد با ناهنجاریها، تصریح کرد: عملکرد نیروهای انتظامی ، بدون همراهی مسئولین و نهادهای ذیربط فرهنگی و رسانه های جمعی فاقد هرگونه کارایی خواهد بود.
*رسانه ها وضع چندان مطلوبی ندارند!
حجت الاسلام والمسلمین یزدانی مقدم افزود: رسانه های جمعی نظیر سینما، تلویزیون ، مطبوعات و ... گرچه از ابتذال زمان طاغوت برخوردار نیستند، ولی چندان وضع مطلوبی ندارند، لذا اگر مسئولین طرح ارتقاء امنیت اخلاقی می خواهند موفق باشند، باید نگرش فیلم های تولیدی تلویزیون و سینما را به سوی خوبی ها معطوف نمایند.