پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

مسئول دفتر برنامه‌ریزی پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران از انتشار گزارش عملکرد پژوهشی مدارس علمیه و موسسات آموزش عالی و مراکز تخصصی حوزوی خواهران مربوط به شش ماه دوم سال 89 خبر داد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام علی اکبر حصاری، این گزارش را حاوی فرم‌ها و جداولی دانست که میزان عملکرد واحدهای حوزوی در امور پژوهشی را گزارش خواهد داد.

وی با اشاره به این که این گزارش، واحدهای حوزوی که طلاب را در مقاطع سطح دو (کارشناسی) و سطح سه (کارشناسی ارشد) تربیت می‌کنند، در برمی‌گیرد، اظهار داشت: این گزارش، عملکرد نیمسال اول تحصیلی 89-90 واحدهای حوزوی را شامل می‌شود.

حجت‌الاسلام حصاری خاطرنشان ساخت: اکنون فرم‌های مربوط به این گزارش در اختیار واحدهای حوزوی خواهران قرار گرفته است و با تکمیل و دسته‌بندی این فرم‌ها گزارش عملکرد پژوهشی واحدهای حوزوی تهیه می‌شود.

مسئول دفتر برنامه‌ریزی پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه گزارش عملکرد پژوهشی واحدهای حوزوی خواهران مبنای ارزیابی عملکرد پژوهشی این واحدها قرار خواهد گرفت، اضافه کرد: شاخص‌های ارزیابی اکنون در حال استخراج هستند و با جمع‌آوری گزارش‌های عملکرد پژوهشی، این ارزیابی انجام خواهد پذیرفت.

وی، تقدیر از مدارس علمیه فعال در زمینه پژوهش را یکی دیگر از اهداف ارزیابی پژوهشی مدارس علمیه خواهران برشمرد و اظهار داشت: تاکنون برترین‌های پژوهشی تنها به پژوهش‌های طلاب اطلاق می‌شد، اما اکنون و با این ارزیابی می‌توان تقدیر از برترین‌های پژوهش را به عرصه مدیریت تعمیم داد و به این ترتیب از کانون‌های پژوهشی و معاونان پژوهش برتر نیز تقدیر کرد.

حجت‌الاسلام حصاری ادامه داد: از سوی دیگر در صورت وجود ضعف در عملکرد پژوهشی مدارس، می‌توان برای استانداردسازی فعالیت‌های آنها برنامه‌ریزی کرد.

وی با اشاره به اطلاعاتی که در عملکرد پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران ارائه می‌شود، از اطلاعات مربوط به طلاب شناسایی‌شده علاقه‌مند در امر پژوهش، فارغ‌التحصیلان شناسایی‌شده علاقه‌مند و مستعد در امر پژوهش، فعالیت‌های انجام‌شده جهت به فعلیت رساندن توانایی نیروهای شناسایی‌شده، ارتباطات پژوهشی و علمی برقرارشده با فارغ‌التحصیلان و اساتید، ارتباطات پژوهشی و علمی برقرارشده با مراکز و موسسات علمی‌ـ پژوهشی و مشاوره‌های پژوهشی ارائه شده به طلاب به عنوان برخی از این اطلاعات یاد کرد.

مسئول دفتر برنامه‌ریزی پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران پژوهش‌های انجام شده در واحد‌های حوزوی را دسته‌ای دیگر از اطلاعات مورد نیاز در عملکرد پژوهشی حوزه‌های علمیه خواهران یاد کرد و افزود: این پژوهش‌ها شامل طرح‌های پژوهشی، تحقیقات پایانی و پایان‌نامه‌های دفاع‌شده، کتاب‌های تدوین‌شده، مقالات، کلاس‌ها، کارگاه‌ها و دوره‌های فوق برنامه و میزگردها، همایش‌ها و نشست‌های برگزارشده می‌شود.

براساس گزارش روابط عمومی حوزه‌های علمیه خواهران، وی نیازهای پژوهشی شناسایی‌شده طلاب واحد حوزوی، نمایشگاه آثار و فعالیت‌های پژوهشی، کانون پژوهشی واحد حووزی، گروه‌های تحقیقاتی، مشخصات اعضای گروه‌های تحقیقاتی و نشریات واحد حوزوی را از دیگر اطلاعاتی دانست که در قالب گزارش عملکرد پژوهشی واحدهای حوزوی گردآوری می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha