یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

تبلیغ چهره به چهره روحانیون در زندان‌ها با استقبال فراوان زندانیان روبرو شده است و تاثیرات مثبت آن بعداز آزادی آنان در عدم برگشت به جرم و جنایت کاملاً مشهود است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، مدیر کل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قم، پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران از حضور فعال روحانیون در تربیت و ارشاد زندانیان خبرداد و گفت: بیش از 43 روحانی به صورت رسمی و غیررسمی در زندان‌های استان قم در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی مشغول فعالیت هستند.

محمد قطبی یکی از عوامل اصلی گرایش افراد به جرم و جنایت را عدم آشنایی آنها با تربیت صحیح اسلامی و فراهم نبودن محیط اجتماعی و خانوادگی سالم دانسته و افزود: با فعالیت روحانیون در محیط زندان‌ها، روی آوردن مجدد زندانیان به دین و معارف اهل بیت‌(ع) می‌شود.

وی تصریح کرد: تبلیغ چهره به چهره یکی از فعالیت‌های اصلی روحانیون شاغل در زندان‌ها می‌باشدکه با استقبال فراوان زندانیان روبرو شده و تاثیرات مثبت آن بعداز آزاد شدن زندانی در زندگی فردی، اجتماعی و همچنین در عدم برگشت به جرم و جنایت مشهود می‌باشد.

قطبی، فعالیت‌های روحانیون شاغل به صورت غیر رسمی را مدنظر قرار داد و گفت: این افراد بیشتر در بعد روانشناسی، روان درمانی و روانکاوی زندانیان مشغول فعالیت هستند.

*تدوین 12 پروژه پژوهشی حاصل تلاش روحانیت در زندان‌ها

وی در خصوص فعالیتهای پژوهشی نهادهای حوزوی در رابطه با اصلاح زندانیان، افزود: فعالیت‌های خوبی در این زمینه در تعامل با موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) در راه اندازی گروهی برای تدوین 12 پروژه در موضوعات مختلف روانشناسی، خدمات روانشناسی و مشاوره در زندان دربستر رویکردیکپارچه توحیدی، مراحل اقدامات اجرایی درمان یکپارچه توحیدی، راهنمای برگزاری کارگاه‌های مهارت افزایی در زندگی در زندان براساس اقدامات اجرایی یکپارچه توحیدی، صورت پذیرفته است.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان قم تصریح کرد: فعالیت‌هایی که توسط این گروه صورت گرفته، در مجامع علمی بین المللی جایگاه ویژه ای را کسب نموده است.

*کاهش 18 درصدی برگشت به جرم

قطبی خاطر نشان ساخت: بازخورد آموزشهای اصلاح و تربیت در زندان‌ها باعث شده است که بعد از آزادی، برگشت زندانیان به جرم از 20درصد به زیر 2 درصد کاهش پیدا کند.

وی در ادامه با اشاره به جایگاه امنیت استان قم در کشور، ابراز داشت: قم در بررسی‌های نیروی انتظامی از نظر شاخص‌های امنیتی، در بین استان‌های کشور، بعد از ایلام دومین استان امن شناخته شده است.

مدیرکل زندان‌ها و اقدامات تأمینی و تربیتی استان قم با اشاره به برخی از خدمات ارائه شده به زندانیان، خاطرنشان ساخت: تعداد 800 نفر از زندانیان تحت درمان‌های‌، روانکاوی و روانشناسی قرار دارند که این تعداد در سال جاری به 900 نفر خواهد رسید.

قطبی افزود: آموزش‌های لازم برای زندانیان در راستای سواد آموزی و همچنین آموزش مفاهیم قرآن، حدیث، معارف، اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است.

* برکات سفر رهبری برای زندانیان قم

وی در پایان با اشاره به آخرین سفر مقام معظم رهبری به قم، گفت: سفر رهبر معظم انقلاب برکاتی را برای زندانیان غیر عمد به همراه داشت، به طوری که دو میلیارد وهفتصد میلیون تومان به آزادی این دسته از زندانیان اختصاص یافت، که حاصل آن آزادی 198 زندانی غیر عمد بوده است و این تعداد تا 250 نفر بالغ خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha