به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین احمد زادهوش پیش از ظهر امروز در نشست خبری از توسعه فعالیتها و خدمات فرهنگی و تبلیغی در سال جدید خبر داد.
وی با اشاره به 32 برنامه جدید دفتر تبلیغات اظهار داشت: در برنامههای اجرایی، مدیریت جدید رویکرد قرآنی مشهود است.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی تخصصی شدن اعزام مبلغ را از دیگر رویکردهای جدید دفتر تبلیغات اسلامی برشمرد و گفت: دفتر تبلیغات اسلامی در برنامه جدید خود گامهای ارزشمندی در راستای اعزام مبلغ تخصصی برداشته است، به طوری که در بسیاری از موارد، اعزام مبلغ مشروط به گذراندن آموزشهای تخصصی است.
وی ادامه داد: عرصه تربیت مبلغ بینالمللی کار خود را با برگزاری دوره تخصصی انگلیسی به مبلغان آغاز کرده است که در آینده به دنبال تربیت مبلغ به زبانهای دیگر جهان میباشد.
حجتالاسلام والمسلمین زادهوش با اشاره به توجه و تأکید مقام معظم رهبری در عرصه تربیت مبلغ با زبانهای بین المللی اظهار داشت: دفتر تبلیغات در برگزاری این دوره تربیتی، از طلاب زبان دان گزینش کرده و در دوره 5/2ساله آموزشهای تکمیلی را برای آنها ارائه و از آنها در عرصههای مختلف تبلیغی بینالمللی پشتیبانی مینماید.
*انتشار دو نشریه جدید از سوی دفتر تبلیغات
وی همچنین به انتشار دو نشریه در سال جدید از سوی دفتر تبلیغات اسلامی گفت: «فصلنامه آفرینه» با موضوع ادبی و هنری و دو ماهنامه «منبر» برای پشتیبانی علمی و فرهنگی از خطبا و علمای منبری سراسر کشور در سال جدید رونمایی میشود.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، برپایی نمایشگاه عکس حوزه و روحانیت را از دیگر برنامههای دفتر تبلیغات برشمرد و گفت: برای این کار فراخوان عکس صورت گرفته که چندین هزار عکس از 22 استان به دبیرخانه این نمایشگاه ارسال شده است.
وی با اشاره به این که آثار منتخب به مدت ده روز در نگارستان اشراق قم به نمایش در میآید، اظهار داشت: این عکسها معرف حضور روحانیت در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی و... میباشد.
حجتالاسلام والمسلمین زادهوش با اشاره به برگزاری هجدهمین سال اجرای طرح هجرت تابستان از سوی دفتر تبلیغات اسلامی تصریح کرد: امسال برای مفید سازی اوقات فراغت دانشآموزان در مقاطع ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان آموزش و پرورش بیش از 5000 نفر از مبلغان و بشیران جوان به مناطق مختلف کشور اعزام شدهاند.
وی اذعان داشت: انتشار کتابهای رهتوشه در سه مقطع تحصیلی و برگزاری جلسات آموزشی و توجیهی از جمله کارهایی است که در این راستا انجام شده است.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به این که اقدامات افراط و تفریطی آسیبی در برنامهها است، گفت: در عرصه اوقات فراغت نیز افراط و تفریطهایی صورت میگیرد که این طرح را با آسیبهایی همراه میسازد؛ در گذشته شاهد بودیم که نهادهای دولتی و فرهنگی در کشور حرفها و کارهای زیادی چون برگزاری جلسات و تشکیل ستادها مربوطه داشتند، ولی آنچه امروز مانده است، تنها حضور حوزه و آموزش و پرورش در این عرصه است.
*بودجه فرهنگی صرف کارهای ضد فرهنگی میشود
وی ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر علیرغم رویکر خوب و جدی دولت به مسائل فرهنگی شاهدیم که بودجه در این زمینه در مسیر درست و تعریف شده قرار نمیگیرد و بیشتر صرف کارهای غیر فرهنگی و گاهی ضد فرهنگی میشود.
حجتالاسلام والمسلمین زادهوش خاطرنشان کرد: در این افزایش بودجه دفتر تبلیغات اسلامی هیچ سهمی ندارد و بودجه آن تغییری نکرده است.
*تشکیل 25 کمیته جهت هماهنگی اعزام مبلغ
وی در خصوص هماهنگی نهادهای اعزام مبلغ اظهار داشت: برای هماهنگی نهادهای اعزام مبلغ، شورای عالی تبلیغی با حضور مدیران و مسئولان حوزه و نهادهای فرهنگی و اعزام مبلغ تشکیل و ستاد تبلیغ آن نیز فعال شده است که بر این اساس تا امروز 25 کمیته هدایت استانی تشکیل شده است.
معاون فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات با اشاره به حقالزحمه مبلغان از سوی نهادهای مختلف اعزام مبلغ اظهار داشت: تفاوتهایی که در ارائه حق الزحمه مبلغان وجود دارد، بر اساس توقعات و برنامه های اجرایی از سوی آنان است.
وی با اشاره به این که حق الزحمه ارائه شده به مبلغان نسبت به فعالیتها و شرایط آنها ناچیز است، اظهار داشت: مبلغان در ایام تابستان به همراه خانوادههای خود به بدترین مناطق آب و هوایی میروند و با مشکلات فراوانی روبرو هستند و بسیاری از آنها حتی جوایزی که به دانشآموزان ارائه میکنند، از هزینه شخصی خود است؛ این بودجه تنها میتواند هزینه خوراک و سفر آنها را تأمین کند.