به گزارش مرکز خبرحوزه، حجتالاسلام والمسلمین صفدری در همایش «حوزه و بیداری اسلامی» که امروز در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، با تأکید بر اسلامی بودن موج بیداری مردم در خاور میانه اظهار داشت: برخی بر این باورند که سخن گفتن از اسلامی بودن موج بیداری از خاور میانه نوعی تعارف و خود خرسندسازی نسبت به تحولات جامعه است در صورتی که بر اساس مسایل جاری در این کشورها اسلامی بودن حرکتها مشخص است.
وی با اشاره به تلاش به انحراف کشیدن جریانهای سیاسی خاور میانه و غیر اسلامی معرفی نمودن آن اظهار داشت: آمریکا برای اینکه بتواند کنترل این تحولات سیاسی در کشورهای اسلامی را به نفع خود مصادره کند به دنبال به انحراف کشیدن آن است از این رو تلاش آنان را حرکتی غیر اسلامی معرفی مینماید.
این کارشناس مسایل سیاسی 11 سپتامبر را سرفصلی بر تحولات بینالمللی معرفی کرد که در آن دولت آمریکا، دستگاههای امنیتی و سرویسهای اطلاعاتی به مقابله با جهان اسلام پرداختند خاطرنشان ساخت: تامین نیازهای انرژی از خاورمیانه و حفظ و امنیت رژیم صهیونیستی در منطقه دلیلی برای آغاز این حرکت بود.
وی در تبیین راههای نفوذ غرب در مسایل کشورهای اسلامی گفت: غرب با مطرح کردن مسایلی چون حقوق زنان و ضرورت استفاده مسلمانان از اینترنت، تلاش در نابودی فرهنگ و ارزشهای اسلامی و معرفی اندیشه غرب در این کشورها دارد.
وی ادامه داد: سیاستمداران و جامعه شناسان آمریکایی با تاکید بر اینکه در کشورهای اسلامی امنیت مهمتر از دموکراسی است سیاستهای غربی خود را در این کشورها حاکم کردند.
حجتالاسلام والمسلمین صفدری با بیان اینکه هدف غرب از مطرح کردن امنیت، حفظ ثبات منطقه بر اساس برنامههای غرب و جلوگیری از رشد اسلام بود اظهار داشت: هدف سیاستمداران آمریکایی و غربی منظور از امنیت، حفظ امنیت نیروها و مهرههای آمریکا در خاورمیانه بود بر این اساس هر کس که در برابر اراده غرب میایستاد تروریسم بود که باید با آن مبارزه میشد.
این کارشناس سیاسی خاطرنشان ساخت: آمریکا هزینههای برای از بین رفتن ارزشهای دینی در خاورمیانه صرف کرد به گونهای که هزینههای اجرای مسابقات ورزشی بانوان از سوی غرب در افغانستان به اندازهای است که میتواند عمده مشکلات بهداشتی این کشور را برطرف سازد.
وی در ادامه بر تبیین ویژگیهای بیداریهای اسلامی در منطقه اظهار داشت: سرعت بالای تحول فراگیر بودن و اسمترار داشتن آن با شرایط مختلف از ویژگیهای بیداری اسلامی در منطقه است.
وی با بیان اینکه در جریان اخیر خاور میانه مردم عوام و خواص پیشی گرفته است، گفت: در این تحولات جریان عمومی مردم در حرکت نخبگان پیشیداشت و این مردم بودند که انقلاب را آغاز و ادامه دادند.
وی گفت: بسیاری تلاش کردند که این انقلابها، غیر دینی معرفی کنند ولی آغاز حرکتها از مساجد، رعایت حفظ حجاب، تاکید بر ارزشهای دینی و شعارهای اسلامی همگی دلیلی بر اسلامی بودن این جریان است.
وی در ادامه اظهار داشت: استکبار ستیزی و ضد صهیونیست بودن مطالبه حقوق و آزادی و حقوق از دست رفته وجود فشار اقتصادی، اعتراض به از دست رفتن ارزش های دینی، از دیگر دلایل به وجود آمدن حرکتهای اسلامی در منطقه بود.