به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام والمسلمین حکیمالهی، ظهر امروز در همایش حوزه و بیداری اسلامی در جمع طلاب غیرایرانی، با اشاره به نزدیک شدن ایام تبلیغی رمضان، اظهار داشت: با توجه به این که انسان همواره نیازمند اعتماد و تکیهگاه است؛ از این رو طلاب باید ایمان و توکل به خدا داشته باشند تا بتوانند در مسیری که حرکت میکنند، موفق باشند.
وی با بیان این که مبلغ نباید درعرصه تبلیغ نا امید شود، اظهار داشت: نباید هجمه سنگین دشمن احساس کمبود کرد و نسبت به برنامههای تبلیغی نا امید شد؛ بلکه باید تا اندازهای که توان داریم به صورت جدی در عرصه تبلیغ معارف اهل بیت (ع) فعالیت کنیم.
*مبلغان برنامهریزی کنند
معاون ارتباطات و بین الملل جامعةالمصطفی ادامه داد: مبلغ باید با برنامهریزی برای تأثیرگذار بودن تبلیغش برنامههای کوتاهمدت، میان مدت و بلندمدت اجرا نماید؛ زیرا اگر مبلغ بدون برنامه وارد عمل شود، نمیتواند توفیقی در این عرصه به دست آورد.
وی، حفظ وحدت مذاهب اسلامی را یکی از برنامههای ضروری در عرصه تبلیغ معرفی کرده و گفت: امروز دشمنان اسلام کاری به شیعه و سنی ندارند، آنها اصل اسلام را هدف قرار دادهاند؛ بنابراین مبلغان باید در این عرصه فعالیت کنند و دسیسه دشمن را نابود سازند.
حجتالاسلام والمسلمین حکیمالهی با تأکید بر این که حفظ وحدت به معنی کوتاه آمدن از آموزهها و ارزشهای مکتب تشیع نیست، تصریح کرد: مبلغ باید در کنار انجام رسالت خود، از بیان مطالب حساس کننده که بوی نفاق میدهد، پرهیز نماید.
وی، حفظ شأن لباس روحانیت را از دیگر مسائل مهم برای مبلغان برشمرده و یادآور شد: اگر مسلمانی عمل اشتباهی انجام دهد، تنها به نام او گذاشته میشود، ولی اگر یک مبلغ در لباس روحانیت این اشتباه را انجام دهد،این مسئله به اسم اسلام تمام میشود و خدای ناکرده ممکن است که به دین صدمه بزند.
معاون ارتباطات و بین الملل جامعةالمصطفی ادامه داد: مبلغ باید با رفتار خود در کنار گفتار، تأثیرگذاری بیشتری در دعوت مردم به سوی آموزههای اسلامی داشته باشد.
*ضرورت حضور مبلغان در فضای مجازی
وی به بهرهگیری از امکانات جدید تبلیغی را راهی برای حضور گستردهتر در عرصه تبلیغ معرفی و بیان کرد: دنیای مجازی یکی از گستردهترین عرصههای تبلیغی است که محلی برای حضور حجم وسیعی از کاربران از سراسر جهان است، در این شرایط باید از این ظرفیت بهره برد و حضور فعال دراین عرصه، حجم وسیعتری از کارهای تبلیغی را انجام داد.
حجتالاسلام والمسلمین حکیمالهی همچنین اهتمام به بیداری اسلامی را عرصه ضروری برای فعالیت مبلغین دانسته و گفت: موج بیداری اسلامی فرصت مناسبی برای رشد فرهنگ اسلامی در جهان است؛ بنابراین مبلغان میتوانند با تقویت آن در روز جهانی قدس، نقش ارزندهای در عرصه نشر فرهنگ و آموزههای دینی ایفا نمایند.
وی در ادامه به برنامههای جامعةالمصطفی در عرصه تبلیغ اشاره کرد وگفت: تمامی برنامههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی جامعةالمصطفی با محوریت تربیت مبلغ صورت میگیرد تا بتواند مکتب اهلبیت(ع) را به سراسر جهان نشر دهد.
حجتالاسلام والمسلمین حکیمالهی خاطرنشان کرد: جامعةالمصطفی در عرصه تبلیغ کارهایی چون تشکیل گروههای علمی- تربیتی تبلیغی در تمامی واحدهای آموزشی، تدوین بستههای آموزش تبلغی و قرار گرفتن تربیت مبلغ در برنامه آموزشی المصطفی، تشکیل اداره تبلیغ و بهسازی آموزش واحدهای آموزشی، فعال سازی برنامه توانمندی تبلیغ و برگزاری آزمون تبلیغ انجام داده است.
*راهاندازی شورای هماهنگی تبلیغ
معاون ارتباطات و بین الملل جامعةالمصطفی ادامه داد: راهاندازی شورای هماهنگی تبلیغ و برگزاری جلسات هفتگی، ارائه بستههای فرهنگی به مبلغان، انتشار نشریه پیام مبلغ و تدوین آییننامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلند مدت از دیگر برنامههای جامعةالمصطفی در راستای تقویت عرصه تبلیغ میباشد.