حجتالاسلام والمسلمین عماد، صبح امروز در حاشیه نشست علمی بررسی الگوی نیازسنجی پژوهش دانشهای حوزوی، درگفتگو با خبرنگار مرکز خبر حوزه، با اشاره به اینکه نیازسنجی پژوهشی، یکی از پیشنیازهای اصلی و کلیدی مدیریت و راهبردی دانش است، اظهار داشت: معاونت پژوهش حوزههای علمیه با کمک انجمنهای حوزه در صدد است حدود 16 نیازسنجی پژوهشی را در حوزه اجرا کند که هماکنون 8 نیازسنجی فعال است و 3 نیازسنجی در حال تصویب طرح و مابقی آن هم در حال گفتگو با مجریان انجمنها و نهادهای زیربط است.
معاون پژوهش حوزههای علمیه به تدوین الگو و مدل نیازسنجی پژوهشی در حوزه اشاره کرد و اذعان داشت: ما به این منظور که این نیازسنجیها هماهنگی لازم را داشته باشد و از طرف دیگر از یک روش علمی استفاده و طبق نظام علمی حوزه بومی شود. به دنبال تدوین الگو و مدل نیازسنجی پژوهشی حوزههای علمیه با اقتضائات بومی حوزه هستیم و طرح را به دکتر فتحی سپردیم و مدل پیشنهادی خود را در یازده نیازسنجی به ما ارائه کردند که پس از نقد و بررسی و اصلاح به مرحله نهایی میرسد.
وی ادامه داد: بعد از نهاییشدن این الگو و مدل، دکتر فتحی به عنوان ناظر روشی همه پروژهها حضور خواهند داشت؛ ضمن اینکه هر کدام از این پروژههای نیازسنجی یک ناظر محتوایی نیز دارد که از شخصیتهای علمی حوزه در این زمینه استفاده خواهد شد.
حجتالاسلام والمسلمین عماد در پایان خاطرنشان ساخت: این مجموعهای که در این جلسه برای نقد و بررسی حضور دارند، از مدیران و مشاوران معاونت پژوهش در امر مطالعات پژوهشی و مدیریت حوزه میباشند.