به گزارش مرکز خبر حوزه، حجتالاسلام عطاران طوسی، با اشاره به ثبتنام جدید دانشگاه مجازی المصطفی، اظهار کرد: این دانشگاه عهدهدار برگزاری آموزشهای غیرحضوری جامعهالمصطفی در داخل و خارج از کشور است.
وی، با اشاره به رشتههای دانشگاه مجازی، افزود: این دانشگاه، رشتههایی که جامعةالمصطفی به شکل حضوری تدریس میکند را به صورت مجازی برگزار میکند.
وی، با اشاره به رشتههای جدید در سال 90، خاطرنشان کرد: در مهرماه امسال، رشتههای جدید فقه اسلامی به زبان عربی، فارسی، علوم قرآن و حدیث در مقطع کارشناسی به زبان عربی و اردو، اخلاق در مقطع کارشناسی ارشد برای آسیای میانه و افغانستان به زبان فارسی، دورههای آزاد به زبان فارسی و نیز فقه و معارف اسلامی با گرایش فقهالسیاسیه به زبان عربی برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه مجازی جامعةالمصطفی اضافه نمود: رشتههای تفسیر و علوم قرآن و حدیث در مقطع ارشد به زبان فارسی، عربی، انگلیسی، اخلاق اسلامی در مقطع ارشد به زبان انگلیسی، فقه و معارف اسلامی با گرایش «فقهالاسرة» و «فقهالتربیه» به زبان عربی از رشتههای جدید این دانشگاه در بهمن سال کنونی خواهد بود.
حجتالاسلام عطاران، با اشاره به سایت دانشگاه المصطفی، عنوان نمود: میتوان عنوان همۀ رشتهها را از سایت این دانشگاه به نشانیwww.almostafaou.com دریافت کرد. در این سایت، شرایط، تعریف و فرم ثبتنام رشتههای دانشگاه مجازی المصطفی قرار داده شده است .
وی ادامه داد: محدودیتی برای پذیرش نداریم و هر دانشپژوهی که امتیازات لازم را در آزمون و مصاحبۀ علمی به دست آورد، پذیرفته میشود.
رئیس دانشگاه مجازی المصطفی، با اشاره به نحوۀ جذب متقاضیان، بیان کرد: ترم اول تحصیلی به صورت آزمایشی برای همۀ ثبتنامکنندگان برگزار میشود و در پایان ترم از شرکتکنندگان آزمون به عمل میآید و افرادی که در این آزمون، امتیاز لازم را به دست آورند و در مصاحبۀ علمی نیز قبول شوند، از دانشجویان این دانشگاه محسوب میشوند.
حجتالاسلام عطاران طوسی، با اشاره به شرایط ثبتنام متقاضیان، یادآور گردید: ثبتنام از بین ایرانیها و غیر ایرانیها انجام میشود و مهلت آن نیز تا 20 شهریور میباشد.
وی، در ادامه به برنامههای امسال این دانشگاه اشاره کرد و اضافه نمود: در کنار برنامههای آموزشی خود، دورههای کوتاهمدت را نیز برگزار میکنیم. این دوره، که از دو واحد تا شش واحد درسی است، از یک تا سهماه در زبانهای فرانسوی، اردو، انگلیسی، چینی، ژاپنی، ترکی استامبولی، اسپانیولی و...، برگزار میشود.
رئیس دانشگاه مجازی جامعهالمصطفی، دورههای کوتاهمدت این دانشگاه را دارای تنوع بسیار در حوزۀ مطالعات اسلامی عنوان کرد و افزود: مخاطبان این دوره، هر فرد علاقهمند برای حضور در این دورهها است، بنابراین این دوره اختصاص به دانشجویان دانشگاه مجازی المصطفی ندارد.
حجتالاسلام عطاران طوسی، با اشاره به این که هر فردی با هر ایدهای از هر ملیتی میتواند در این دروهها شرکت کند، تأکید کرد: این دورهها، به هدف توسعه و ترویج معارف اسلامی برگزار میشود و در پایان دوره نیز دانشگاه مجازی مدرک پایاندورۀ خود را به شرکتکنندگان میدهد.
وی، با اشاره به تأسیس شهر مجازی قرآن کریم زبان فارسی و رادیوی اینترنتی به زبان عربی در سال گذشته، بیان داشت: در سالجاری ، درصدد هستیم تا رادیوی اینترنتی به زبان انگلیسی راه اندازی کنیم .
رئیس دانشگاه مجازی المصطفی، با اشاره به ارائه شهر مجازی زبان و ادب فارسی در قالب جدید تا پایان سال 90، ابراز داشت: اکنون، شهر مجازی قرآن کریم این دانشگاه به زبان فارسی و عربی به کار خود ادامه میدهد و درنظر داریم که محتوای آن را به زبان انگلیسی ارائه کنیم.
حجتالاسلام عطاران طوسی به دیگر فعالیتهای این دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: اکنون، کلاسهای آنلاین اخلاق اسلامی و مشاوران تربیتی به زبان عربی برگزار میشود و امیدواریم که در سال جدید به زبان اردو نیز در اختیار علاقهمندان قرار گیرد.
وی با بیان این که "فراگیری دین، حق همگان، در هر زمان و در هر مکان"، شعار این دانشگاه در سال جدید است، یادآور گردید: تلاش ما این است که این شعار را تحقق بخشیم. برنامههایی که ما در این دانشگاه انجام میدهیم برای فراگیری آسان علوم اسلامی برای علاقهمندان در سراسر دنیا است.
حجتالاسلام عطاران طوسی، با اشاره به سابقۀ دیرینۀ المصطفی در عرصۀ بینالملل، اظهار نمود: شیوۀ آموزشی المصطفی از شیوههای نو و کارآمد است، هرچند با توجه به نیازهای بینالمللی نیاز به پیشرفت دارد.
وی افزود: به نظر بنده، اکنون، المصطفی با استانداردهای آموزشی در سطح جهان فاصله دارد و باید با نیازسنجی مخاطبان خود، آنها را در سیستم آموزشی خود بپذیریم.
رئیس دانشگاه مجازی المصطفی، پیشرفت جامعهالمصطفی را در مقایسه با نهادهای همسو ستودنی دانست و اضافه کرد: هویت انسان معاصر در آیندهنگری شکل میگیرد. بدون آیندهنگری، انسان ناکارآمد میشود، از این رو، «المصطفی» وظیفه سنگینی بر دوش دارد. عدم توجه به پیشرفتهای آیندۀ بینالمللی در تکنولوژی و دیگر عرصهها برای المصطفی خسارتبار است.
حجتالاسلام عطاران طوسی، برنامههای این دانشگاه را به روز دانست و بیان نمود: دانشگاه مجازی المصطفی، هدف حرکت به روز و پویا، از سوی جامعهالمصطفی تأسیس شد تا توان پاسخگویی نیازهای نوین جهانی را داشته باشد.
وی، پیشرفت تکنولوژی را بسیار حیرتانگیز دانست و خاطرنشان کرد: تأسیس دانشگاه مجازی المصطفی که در بستر فناوری روز جهان به وجود آمد، نشان از پیشرفت فناوری در المصطفی دارد.