به گزارش مرکز خبر حوزه ، صديقه افشار با اشاره به اين که هرساله به دنبال فراخوان دستاوردهاي پژوهشي برتر مدارس و طلاب، آثار برگزيده در قالبهاي مختلف به معاونت پژوهش حوزههاي علميه خواهران واصل ميشود، تصريح کرد: اين آثار در قالب کتابهاي تاليفي، مقالاتي که به دنبال فراخوان مقاله به فراخور شعار سال ارائه ميشوند، پاياننامههاي سطح سه (کارشناسي ارشد)، تحقيقات پاياني سطح دو (کارشناسي) و نشريات پژوهشي تهيه و ارائه ميشوند.
وي با بيان اين که آثار دريافت شده پس از ارزيابي اجمالي وارد ارزيابي تفصيلي و سپس داوري ميشوند، خاطرنشان کرد: آثاري که در ارزيابي اجمالي امتيازات لازم را کسب کنند، به ارزيابي تفصيلي و آثاري که در ارزيابي تفصيلي امتيازات لازم را کسب کنند به داوري راه پيدا ميکنند و نهايتا چکيدهاي از آثار برتر در قالب کتاب منتشر خواهد شد.
مدير ساماندهي امور پژوهشي حوزههاي علميه خواهران با اشاره به اين که در حال حاضر مراحل مختلف ثبت و تقدير از آثار پژوهشي خواهران طلبه از ثبت اسامي افراد تا زماني که اسامي منتخبين منتشر ميشود به صورت دستي انجام ميشود، اظهار داشت: با تهيه سامانه دستاوردهاي پژوهشي، اين عمليات کاملا به صورت مکانيزه انجام ميشود و افراد مختلف از جمله مديران، کارشناسان، ارزيابان و طلاب در سطح دسترسيهاي مختلف ميتوانند انجام امور در سامانه را پيگيري کنند.
وي با بيان اين که اين سامانه در مرحله فعلي به صورت اينترانت (داخلي) در شبکه مدارس علميه خواهران راهاندازي ميشود، گفت: از سال تحصيلي آينده افراد از طريق اينترنت ميتوانند به اين شبکه متصل شوند و از آن استفاده کنند.
افشار دقت و سرعت را از مزاياي اين سامانه برشمرد و خاطرنشان کرد: امکان تهيه گزارشهاي تحليلي در ارتباط با وضعيت پژوهشي هر يک از استانها، مدارس و افراد از مزاياي اين نرمافزار است که آن را نسبت به ساير نرمافزارها متمايز ميکند.
بر اساس گزارش حوزه های خواهران وي با بيان اين که اين سامانه از سوي دفتر فناوري اطلاعات حوزههاي علميه خواهران تهيه شده است، اظهار داشت: سامانه دستاوردهاي پژوهشي حوزههاي علميه خواهران امسال به صورت آزمايشي در يک استان و از سال تحصيلي 90-91 در کل کشور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.