پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

یکی از طلاب هنرمند مازندرانی گفت: امروز سینمای ایران به فیلم نامه نویسان آشنا به مسائل دینی و متخصص معارف اهل بیت(ع) نیاز دارد تا بتواند در راستای ترویج هنر اسلامی مؤثر باشد.

اسماعیل عظیمی در گفتگو با سرویس استان های مرکز خبر حوزه، اظهار داشت: نباید انتظار داشته باشیم یک فیلم نامه نویسی که در زمینه دین تخصصی ندارد، بتواند نسبت به سینمای اسلامی اقدامی نماید.

وی با بیان اینکه به دلیل عدم ورود طلاب در سالیان گذشته به حیطه سینما و تئاتر خلاء آثار دینی و اعتقادی وجود دارد، اظهار داشت: البته بعضی از آثار نیز به همت کارگردانان و تهیه کنندگان از سوی سازمان ها و نهادهای خاص عرضه شده که در حد خودش کم نظیر بوده، اما هر چه در این زمینه فعالیت صورت گیرد، باز هم کم است.

عظیمی افزود: طلبه ای که نسبت به مفاهیم دینی، عقاید، فلسفه، کلام و فقه اطلاع کافی دارد با فراگیری هنر می تواند اسلام را از طریق هنر اثرگذارتر به جامعه عرضه کند.

وی ادامه داد: اگر در این خصوص درک صحیحی از دین وجود نداشته باشد، فیلم به سمت شعارزدگی پیش می رود و به اصطلاح فیلم شعار زده می شود و  مخاطب را به خودش جذب نمی کند.

این طلبه هنرمند که در چندین جشنواره استانی و کشوری با ارائه آثار خود شرکت داشته است، گفت: در جشنواره های استانی چندین مقام نخست را در عرصه بازیگری تئاتر از آن خود کرده ام و 35 فیلم کوتاه را تصویر برداری نموده ام و در حال حاضر نیز به دنبال بازیگری فیلم های سینمایی هستم.

این بازیگر تئاتر با بیان اینکه تئاتر یک نوع نمایش فلسفی است که به واسطه تلاش بازیگران روی صحنه می رود، اظهار داشت: علیرغم اینکه عده ای تصور می کنند، تئاتر در ایران جایگاهی ندارد، باید بگوییم که تئاتر مخاطبان خاص خود را دارد که هرگز از آن دست برنخواهند داشت.

وی با بیان اینکه حوزه وارد هنر سینما و فیلم سازی شده است، اما این حضور قابل قبول نیست، اظهار داشت: هنوز برای بسیاری از طلاب جا نیافتاده که می شود در عین تحصیل علوم دینی در امر هنر نیز وارد شد.

عظیمی با اشاره به برگزاری جشنواره هنرهای آسمانی از سوی حوزه، اظهار داشت: نگاه به هنر در حوزه باید بر اساس رسالت اصلی حوزه که همانا ترویج معارف اهل بیت (ع) است، باشد.

وی با بیان اینکه مسجد، منبر و تبلیغ در جای خود ضروری و لازم است، گفت: حضرت امام خمینی(ره) نسبت به تئاتر می فرمودند« یک تئاتر برابری می کند با ده منبر» به نظر بنده این کلام در نفی اثرات منبر نیست بلکه به اهمیت هنر تئاتر می پردازد که چگونه بر افکار مخاطب تاثیر می گذارد.

وی با بیان اینکه طلبه‌ای که متخصص در دین است می تواند اعتقادات را در قالب فیلم، عکس، شعر و تئاتر به جامعه عرضه کند، اظهار داشت: قدردان خداوند هستم که وارد حوزه شده ام و با دیدگاهی اعتقادی و دینی به فعالیت در تئاتر و سینما می پردازم و امیدوارم در آینده بتوانم با تولید فیلم های مختلف، در تقویت ایمان مردم اثرگذار باشم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha