حجت الاسلام ایزانلو در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های مرکز خبر حوزه، اظهار داشت: بسیاری از مردم نسبت به فعالیت های حوزه و روحانیت آگاهی لازم را نداشته، لذا نسبت به حمایت فرزندان خود برای حضور در این مرکز علمی توجهی ندارند.
وی افزود: با تلاش و کوشش امام جمعه و روحانیون شهرستان، توانسته ایم رسالت اصلی حوزه را برای مردم تبیین نماییم و به واسطه همین امر امسال با افزایش متقاضی برای حضور در حوزه مواجه شدیم.
حجت الاسلام ایزانلو ادامه داد: مدرسه علمیه جوادالائمه (ع) گرمسار به همت حجت الاسلام و المسلمین سیدعلی موسوی امام جمعه گرمسار در سال 1361 تاسیس شده و پس از دو سال به دلیل عدم استقبال تعطیل می شود و در سال 1385 مجددا شروع به فعالیت می کند.
وی افزود: 60 طلبه در پایه های اول تا پنجم در این مدرسه مشغول تحصیل هستند که امسال نیز نزدیک به 20 نفر به این تعداد افزوده خواهد شد.
حجت الاسلام ایزانلو با بیان اینکه با درخواست پنج هزار متر زمین از مسکن و شهرسازی در تلاش برای ساخت یک مدرسه مناسب در گرمسار هستیم، اظهار داشت: ساختمان فعلی مدرسه با 17 حجره و 5 مدرس و یک سالن اجتماعات، جوابگو نیست و به دنبال توسعه مدرسه هستیم.
وی با بیان اینکه سیاست تمرکز زدایی و تشکیل مدیریت استانی حوزه ها اقدامی بسیار مناسب و در راستای رشد و بالندگی حوزه های علمیه شهرستان هاست، گفت: در شرایط کنونی اختیارات مدیریتهای استانی کم است و امیدواریم امور به گونه ای پیشرفت نماید که اختیارات مدیریتهای استانی افزایش یابد.
مدیر مدرسه علمیه جوادالائمه (ع) گرمسار با بیان اینکه در زمینه تامین استاد مشکلاتی وجود دارد، افزود: لازم است مرکز مدیریت حوزه های علمیه تدبیری اتخاذ نماید تا اساتیدی که در حوزه علمیه قم متمرکز می باشند، حداقل برای چند سال در شهرستان ها مستقر شوند.
وی با بیان اینکه هشت استاد تمام وقت و پاره وقت این مدرسه را در تدریس دروس یاری می کنند، ادامه داد: برای حضور دو استاد دیگر در این مدرسه را از مدیریت درخواست کردهایم.