پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 252447
۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۰

سپاه پاسداران با هدایت روحانیت ‌توانست نقش اساسی خود، در حفظ انقلاب، نظام و دفاع از ولایت ایفا کند.

حجت­الاسلام مدیح، در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به ولادت سومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، امام حسین(ع) و روز پاسدار، با بیان این که سپاه، پاسدار و نگهبان نهضت اسلامی است، اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در طی 30 سال گذشته از نهضت مقدس حسینی به نحو احسن پاسداری کرده و هیچ­گونه کوتاهی در این راستا دیده نشده است؛ به همین دلیل بهترین کار این بود که روز میلاد امام حسین(ع) را به نام روز پاسدار نامگذاری کنند.

وی به ویژگی­های اباعبدالله الحسین(ع) اشاره کرد و گفت: مهم­ترین ویژگی آن حضرت ایثار و فداکاری فوق­العاده حضرت در راه اسلام است که پاسداران انقلاب اسلامی باید سعی کنند، همانند گذشته این روحیات و خصوصیات را ادامه دهند و در خود تقویت کنند.

*حضور پررنگ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه­های انقلاب

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور با اشاره به این­که سپاه در بسیاری از عرصه­ها حرف اول را زده است، خاطرنشان ساخت: در عرصه‌هایی مانند دفاع مقدس، مبارزه با جریان­های نفاق و غیرخودی، فعالیت­های فرهنگی، بسیج سازندگی، ایجاد قدرت نرم و سخت، بازدارندگی دشمن و به طور کلی در همه عرصه­های انقلاب فعالیت­های زیادی انجام داده و حرف اول را زده است.

حجت­الاسلام مدیح، به تأثیر حضور روحانیت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد و ابراز داشت:  روحانیت در حقیقت طبیب روح در هر جمعی است، روحانیتی که در سپاه مشغول به خدمت است در واقع نقش‌آفرین هستند تا این برج عظیمی که توسط امام خمینی(ره) بنا نهاده شده و توسط پاسداران طبقات آن ساخته شده، کج و ناقص بالا نرود.

*سلامت سپاه پاسداران، وابسته به وجود روحانیت است

وی سلامت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را وابسته به حضور روحانیت دانست و تصریح کرد: ممکن است کسی تصور کند روحانیت نقش آنچنانی در سپاه پاسداران ندارد؛ اما اگر روحانیت نبود هیچ وقت سپاه به نحوی که امروز در خدمت اسلام، مسلمین و ولایت است، پیشرو نبود.

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور، ذکر یا اباعبدالله­الحسین(ع) را قوت قلبی برای رزمندگان اسلام در زمان جنگ عنوان کرد و اظهار داشت: در دفاع مقدس، اوج همه احساسات جوانان و رزمندگان، ذکر اباعبدالله­الحسین(ع) بود و با ذکر، روضه­خوانی، نوحه­خوانی امام حسین(ع) جان می­گرفتند و خود را تقویت و تثبیت می­کردند و با عشق به کربلا عملیات­های خود را انجام می­دادند و پیشروی می­کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha