به گزارش سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، در این نشست که در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزه خواهران استان کرمانشاه برگزار شد، مدیر حوزه علمیه خواهران استان گفت: از آنجایی که طلاب حوزههای علمیه پتانسیل و توان فعالیتهای پژوهشی را دارند، یکی از کارهای مهمی که در استان باید انجام شود، تعلیم وپرورش پژوهشگر است.
حجت الاسلام منصوری گفت: در حوزه علمیه، کارهای علمی به صورت دقیق و کاربردی انجام میگیرد و از همه مهم تر تعهد اخلاقی نسبت به اجرای تحقیقات علمی وجود دارد، لذا در این مسیر مشکلات کمتری نسبت به دیگر مراکز وجود دارد.
وی افزود: متاسفانه رویکرد پژوهشی در استان مسکوت مانده است در حالی که در دیگر استانها پیشرفت خوبی در این زمینه داشته اند و مسئولان استان کرمانشاه نسبت به این امر مهم بی توجه هستند.
حجت الاسلام منصوری ادامه داد: دشمنان اسلام روز به روز و با هزینههای گزاف برای تخریب دین اسلام مقالات وکتابهایی مینویسند که بعضی از افراد داخلی نیز ناآگاهانه مروج آن در جامعه میشوند و ما باید با تشکیل یک مرکز قوی علمی پژوهشی این گونه تهاجمات را خنثی کنیم.
دکتر صفرزاده یکی از اساتید دانشگاه نیز در این نشست گفت: وقتی یک محقق برای تدوین یک اثر و یا تولید یک نرم افزار سالها تلاش میکند و در بعد اقتصادی نمی تواند حتی هزینه چند سال زحمت خود را به دست بیاورد، با مشکلات فراوانی مواجه میشود که باید برای حل این معضلات راه حلهای اجرایی پیدا کنیم.
وی در مورد ایجاد مرکز پژوهشی واحد در استان کرمانشاه گفت: باید در این استان یک مرکز پژوهشی با محوریت حوزه علمیه تشکیل شود و دیگر نهادهای استان کارهای پژوهشی خود را به این مرکز بدهند و قطعاً با پتانسیل بالایی که در حوزههای علمیه خواهران و برادران دیده میشود کارهای علمی وپژوهشی قوی در استان انجام خواهد گرفت.