به گزارش گروه اعزامی مرکز خبرحوزه، حجتالاسلاموالمسلمین محسن قنبری، دبیر یکی از چهار کمیسیون هفتمین همایش بینالمللی دکترین مهدویت با ارائه گزارشی از این کمیسیون گفت: 12 مقاله به زبان فارسی، هفت مقاله به زبان انگلیسی و یک مقاله به زبان عربی در این کمیسیون ارائه شد و شرکت کنندگان به صورت فعال مباحث خود را مطرح کردند.
*رسانه، تکنولوژی سکولار نیست
وی با بیان این که در این کمیسیون فلسفه رسانه با دو رویکرد محتوا محور و فنآور محور مورد بحث و بررسی قرار گرفت، افزود: اگر بخواهیم رویکرد اسلام را برای رسانه مطرح کنیم، رسانه یک تکنولوژی سکولار نیست، بلکه دانش و قابلیت محور و دانش محور است.
دبیر کمیسیون شماره دو همایش دکترین مهدویت ادامه داد: اگر بخواهیم رسانهای دینی ایجاد کنیم، باید تکنولوژی آن مبتنی بر مبانی دینی باشد و وارداتی نباشد.
حجتالاسلاموالمسلمین قنبری با مقایسه برخی شاخصههای رسانههای مهدوی با رسانههای غربی، گفت: ترویج آزادی لجام گسیخته، تکبر و آنارشیزم، تهییج مادیات و به حاشیه راندن دین، سازگاری با طبیعت مادی، از شاخصه رسانه غربی است، اما وحدت اسلامی به حول محور مهدویت، تهییج معنویت، حکمت و عدالت، حفظ مرجعیت خود و جلب رضایت خداوند شاخصههای رسانه مهدوی میباشد.
وی، صاحبان رسانههای غربی را قدرتمندان و صاحبان رسانه مهدوی را پاکان عنوان کرده و یادآور شد: مهدویت و اسلام شیعی در غرب از دیگر مباحثی بود که در این کمیسیون مطرح شد.
*رسانه مهدوی بینالمللی باشد
حجتالاسلام قنبری گفت: اگر بخواهیم با رسانه مهدوی در مقابل غرب قد علم کنیم، خصیصه این رسانه باید بینالمللی باشد.
عضو هئیت علمی پژوهشکده مهدویت در بخش دیگری از سخنان خود شعر را رسانهای نیرومند برشمرده و اذعان داشت: در همین راستا تلاشهایی برای تجمیع شعر مهدوی صورت گرفته تا به عنوان رسانهای در اختیار علاقمندان عرصه مهدویت قرار بگیرد.
وی با بیان این که مهدویت و وحدتبخشی جهان اسلام از دیگر موضوعات مطرح شده در این کمیسیون بود، اظهار داشت: ولایتفقیه و شخص ولیفقیه میتواند عامل وحدتبخش کشورها و زمینهساز ظهور باشد که این مسئله مورد اتفاق همه پژوهشگران محققان و اندیشمندان در این کمیسیون بود.
حجتالاسلاموالمسلمین قنبری تاکید کرد: حوزههای علمیه، مراکز آموزشی و دانشگاهی باید تلاش کنند تا سند استراتژیک مهدویت را تبیین کنند.