پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

امام جمعه شهرستان دشتی(خورموج)، کمبود روحانی را مهم ترین خلا فرهنگی در استان بوشهر عنوان کرد.

حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین مصلح در گفتگو با خبرنگار سرویس استان‌های مرکز خبر حوزه با اشاره به مطلب فوق، گفت: انتظار ما این است که روحانیون بوشهری حضور جدی تری در استان داشته باشند به ویژه با عنایت به این مساله که در حال حاضر دانشگاه‌ها و دیگر مراکز علمی، فرهنگی و اجرایی از نبود روحانی رنج می‌برند، این احساس وظیفه و تکلیف بیشتر خود را نشان می‌دهد.

وی همچنین با تاکید بر لزوم احیای امر به معروف به عنوان یک فریضه الهی، گفت: نقش حوزه در عرصه مقابله با معضلات فرهنگی و اجتماعی از جمله مساله بدحجابی یک نقش فرهنگی و تبلیغی است، با این حال اگر همه مردم احساس مسئولیت کرده و یک تذکر لسانی بدهند، بسیاری از مشکلات اخلاقی و فرهنگی جامعه حل می‌شود.

*در قبال بدحجابی بی‌تفاوت نباشیم

حجت الاسلام و المسلمین مصلح همچنین با تاکید بر این که مردم نباید در قبال مساله بدحجابی و دیگر معضلات فرهنگی و اخلاقی احساس بی تفاوتی کنند، خاطرنشان کرد: در سال گذشته با توجه به اهمیت امر به معروف و نهی از منکر به مدت سه ماه در خطبه‌های نماز جمعه به این مساله پرداختم، ضمن آن که در شهرستان دشتی نیز کارهای خوبی شده به گونه ای که ستاد احیای امر به معروف شهرستان در سطح استان به عنوان ستاد نمونه شناخته شد.

وی اضافه کرد: البته در این خصوص نهادهایی چون نیروی انتظامی و دستگاه قضایی نیز باید به وظایف قانونی خود به درستی عمل کنند.

امام جمعه خورموج ادامه داد: با وجود آن که مردم استان بوشهر از دیرباز مردم متدین و ولایت مداری بوده‌اند، اما

با این حال با توجه به هجمه شدید فرهنگی دشمنان و این که در این استان کانال‌های ماهواره‌ای بسیاری از رسانه‌های بیگانه به راحتی قابل دریافت است، لذا حضور فعال روحانیت در کنار نقش آفرینی نهادهای فرهنگی می‌تواند در عرصه مقابله با تهاجم فرهنگی بسیار موثر باشد.

وی یادآور شد: یکی دیگر از کارهای ما این است که در خود شهرستان برای مقابله با شبهات گروه‌های وهابی و نیز فرقه‌های انحرافی، کلاس‌های متعددی را در راستای بصیرت افزایی نسل جوان برگزار می‌کنیم.

مسئول مدرسه سفیران هدایت‌المهدی‌(عج) خورموج در ادامه با اشاره به این که این مدرسه در سال 53 توسط مرحوم حجت الاسلام و المسلمین ابطحی به سبک سنتی تاسیس شدو تا اوایل پیروزی انقلاب نیز به کار خود ادامه داد، گفت: پس از پیروزی انقلاب به دلیل تأمین نشدن استاد حوزوی و عدم حمایت لازم از مرکز قم مدرسه عملاً تعطیل شد تا این که در سال 83 با اخذ مجوز مربوط به دوره‌های کوتاه مدت به عنوان سفیران هدایت کار خود را از سر گرفت.

وی افزود: این مدرسه تاکنون دو دوره فارغ التحصیل داشته که در هر دوره 15 نفر بوده اند و هم اکنون نیز برخی از طلاب در ادارات و ارگان‌های مختلف مشغول کار تبلیغی هستند.

امام جمعه خورموج با بیان این که در حال حاضر 29 طلبه در پایه اول و دوم در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند، ابراز داشت:با توجه به سابقه تاریخی شهر خورموج در تربیت طلاب و معرفی علما موقعیت این شهرستان برای تحصیل علوم دینی و حضور طلاب بسیار خوب است.

حجت الاسلام و المسلمین مصلح همچنین گفت: علاوه بر سفیران هدایت بنا داریم که مدرسه علمیه بلند مدت نیز در این شهر ایجاد کنیم، تا زمینه حضور جوانان علاقه مند به تحصیل علوم حوزوی فراهم شود.

وی اضافه کرد: در همین راستا در حال حاضر زمینی به مساحت 11 هزار متر مربع در نظر گرفته شده که هم اکنون در مرحله آماده کردن نقشه ساخت هستیم و امیدواریم با تامین اعتبارات لازم بتوانیم در آینده شاهد بهره برداری از آن باشیم.

مسئول مدرسه سفیران هدایت خورموج افزود: اگر اعتبارات لازم تامین شود، می‌توان در مدت دو سال مدرسه بلند مدت را در این شهر افتتاح کرد،‌ البته این مهم نیازمند یاری مسئولان حوزه استان به ویژه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه در قم می‌باشد.

وی در ادامه با اشاره به حضور موفق طلاب منطقه در عرصه تبلیغ چهره به چهره اظهار داشت: طلاب این مدرسه در مدارس آموزش و پرورش، مساجد و برخی ادارات و ارگان‌ها حضور موفقی دارند، ضمن آن که تشکیل حلقه‌های معرفتی و پاسخ به سوالات و شبهات جوانان، استقرار روحانیون تبلیغی از قم در برخی مدارس و هنرستان‌های شبانه روزی نیز از دیگر برنامه‌های تبلیغی در منطقه می‌باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر علاوه بر یک نفر روحانی مستقر سازمان تبلیغات، 10 روحانی طرح هجرت در سطح شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha