معاون تهذیب حوزههای علمیه در گفتگو با خبرنگارمرکزخبرحوزه، با اشاره به کمرنگ شدن اخلاق در جامعه، اظهارداشت: اخلاق یکی از ویژگیهای نظام اسلامی محسوب میشود، که امروزه منزلت خود را از دست داده و کمرنگ شده است.
وی، اخلاق اسلامی را زمینه ساز امنیت اجتماعی دانسته و افزود: اگر این مسئله به فراموشی سپرده شود، دشمن از طریق دختران و پسر ان جوان از خلا پیش آمده، بهره خواهد برد.
* ترویج بیبندباری و نا امنی!
معاون تهذیب حوزههای علمیه تصریح کرد: عدم برخورد لازم توسط قوه قضاییه و مسئولین اجرایی کشور با عوامل ترویج بی بندباری به گسترش ناامنی در جامعه دامن میزند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینخانی ابراز داشت: بنا به فرموده خدای متعال در قرآن کریم «وَلَكُمْ فِي الْقِصَاصِ حَيَاةٌ يَاْ أُولِيْ الأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ» ( بقره 179) تصریح شده است که برای برقراری امنیت و آرامش باید نیروهای قضایی و اجرایی با برقرار کردن قصاص مجرم نسبت به جرمی که مرتکب شده است، جلوی شرارتهای بعدی افراد گرفته شود.
وی در ادامه با اشاره به مجروح شدن طلبه جوان بخاطر امر به معروف و نهی از منکر و تصریح کرد: اگر در موارد گذشته، با مجرمان با جدیت تمام برخورد میشد، قطعا امروز شاهد تکرار این صحنههای دلخراش توسط اراذل و اوباش نبودیم.
* ضرورت تشکیل سازمان امر به معروف
معاون تهذیب حوزههای علمیه تاسیس سازمان امربه معروف و نهی از منکر را یکی از ضرورتها دانسته و ابراز داشت: اکنون دیگر وقت آن رسیده که به تاکید قرآن، مبنی بر اجرایی کردن امر به معروف و نهی از منکر، سازمانی تحت عنوان همین نام تشکیل شود تا بتواند دستورات صریح الهی را که بر محور اخلاق انسانی است، در سطح جامعه پیاده نماید.
حجت الاسلام والمسلمین حسینخانی، در پایان با بیان این که احیای یک نفس، احیای یک جامعه است، خاطر نشان ساخت: به تصریح قرآن احیای یک نفس، احیای یک جامعه است و از طرفی کشتن نفسی باعث از بین رفتن نسل و در نهایت جامعه میشود، که این امر در رابطه با بیمارستانهایی که به عدم پذیرش این ناهی از منکر اقدام کردند صدق میکند؛ بنابراین باید مسئولین با عوامل و خاطیان برخورد جدی نمایند.