حجت الاسلام والمسلمین گلمیرزاده، در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های مرکز خبر حوزه با اشاره به مطلب فوق بیان داشت: غالب این مبلغین از استان های قم و مشهد مقدس و بعضی نیز از نیروهای داخل استان می باشند.
وی همچنین با اشاره به حرکت خودجوش مردمی برای نظافت و غبار روبی مساجد به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، اظهارداشت: باید به هرصورتی که می توان به احیا و گسترش این فرهنگ کمک رساند.
حجت الاسلام والمسلمین گلمیرزاده با بیان اینکه بیش از دو هزار و 700 مسجد در استان گیلان در ایام ماه مبارک رمضان فعال می باشند، افزود: مردم نیز با انجام نظافت و غبار روبی، این مساجد را برای استفاده در ماه رمضان آماده می کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بستر سازی، آگاهی بخشی به قشرهای مختلف جامعه در راستای احیای نقش و جایگاه مساجد از مهمترین اهداف نام گذاری این دهه با عنوان هفته جهانی مساجد است، گفت: یکی از اهداف تجمع هر ساله طلاب و روحانیون استان به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان نیز در واقع توجیه مبلغین شهرستانی برای ایفای نقش در زمینه معرفی نقش و جایگاه مساجد به مردم است.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گیلان ، اولین و مهمترین علت حضور مبلغین در مناطق مختلف استان را در وهله نخست، برگزاری نماز های جماعت و سپس بیان و تکرار احکام و مسائل مبتلابه برای مردم و انجام فعالیت های قرآنی عنوان کرد و گفت: بیش از 130 مبلغ دایمی در روستاهای پرجمعیت "بالاتر از 400 خانوار" در استان گیلان فعال هستند که البته این تعداد به نسبت نیازمندی واقعی استان به دلیل کمبود مبلغ و خانه عالم در روستاها و مناطق محروم بسیار کم می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین گلمیرزاده با تاکید بر اهمیت دو بعد مهارت های بیانی و مخاطب شناسی مبلغین طرح هجرت، در انتخاب و گزینش توسط سازمان تبلیغات اسلامی، خاطرنشان کرد: در این راستا متناسب با نیاز مردم و جوانان، روحانیونی که برای انجام تبلیغ در یک دوره خاص، همچون ماه مبارک رمضان توانایی کافی را داشته باشند، انتخاب می شوند.
وی لازمه توانایی مبلغین برای پاسخ گویی به سوالات شرعی و عقیدتی را گذراندن دوره های مختلف آموزشی سازمان تبلیغات عنوان کرد و ابراز داشت: در واقع سازمان تبلیغات برنامه ریزی ها و نیاز سنجی لازم را برای برگزاری دوره های آموزشی در دستور کار خود قرار داده است.