به گزارش مرکز خبر حوزه، یکی از اساتید مجتمع آموزش عالی فقه در این مراسم با بیان ویژگیهای عالم موفق، استاد مهندسی را از جمله علمای موفق و کامل معرفی کرد و گفت: عالم موفق کسی است که علم را از سرچشمه حقیقی آن بگیرد و با اهلبیت(ع) ارتباط داشته باشد و علمی که به دست آورد را نشر دهد.
وی با بیان این که حجت الاسلام والمسلمین مهندسی علم را از سرچشمه حقیقی آن گرفت و آن را نشر داد، خاطرنشان کرد: استاد مهندسی از همان ابتدا که وارد عرصه طلبگی شد، در مسیر شناخت و نشر مکتب اهلبیت(ع) گام برداشت و حتی تدرس را برای یک نفر و دو نفر نیز برگزار میکرد.
حجتالاسلام محمدی تبلیغ را از دیگر ویژگیهای این استاد معرفی و بیان داشت: این استاد فقید در کنار تدریس و تألیف فراوان اهتمام ویژهای به تبلیغ به خصوص در ایام فاطمیه داشت و به گونهای گاهی در روز 10 منبر میرفت.
وی در بیان دیگر ویژگیهای این استاد گفت: بر اساس روایات عالم خوب کسی است که شک مردم را به یقین، ریا را به اخلاص، تکبر را به تواضع، دنیا دوستی را به سوی توجه به آخرت و از خیانت به خیرخواهی دعوت کند که تمامی این ویژگیهای در مرحوم مهندسی وجود داشت.
این استاد عالی حوزه ارتباط با جوانان را از دیگر ویژگیهای این استاد فرزانه معرفی و گفت: زمانی که وی بر منبر میرفت، هرچند گاهی منبر او تا نیمههای شب به طول میانجامید ولی پس از سخنرانی در میان جوانان قرار میگرفت و به سؤالات و شبهات آنان پاسخ میگفت.
*زبان ساده و شیوا، ویژگی حجتالاسلاموالمسلمین مهندسی بود
وی با بیان این که استاد مهندسی با زبانی ساده با مردم سخن میگفت، یادآور شد: هرچند مرحوم مهندسی در رشته عرفان تخصص داشت، ولی در سخنانی که برای مردم بیان میداشت، هیچ گاه از اصطلاحات فلسفی و عرفانی استفاده نمیکرد و با مردم با زبانی شیوا و ساده سخن میگفت.
حجتالاسلام محمدی با اشاره به روایتی از معصومین(ع)اظهار کرد: انسانی که حقیقت دین را شناخته باشد در سخنانش مردم را از رحمت خداوند مأیوس نمیکند، زمانی که رحمت خدا را بیان میکند، به گونهای سخن نمیگوید که مردم به انجام گناه روی آوردند، بلکه آنها را با قرآن انس میدهد که این ویژگیها در مرحوم مهندسی بود واز این رو مورد محبت مردم قرار داشت.