مدیر حوزه علمیه بوشهر در گفتگو با خبرنگار اعزامی سرویس استان های مرکز خبر حوزه،گفت: برای تاسیس مراکز تخصصی مشکل عمده ای که وجود دارد، نبود طلاب علاقه مند برای حضور در سطوح دو به بالاست.
وی افزود: از یک سو پذیرش طلبه برای هر سال بسیار اندک و از سوی دیگر اشتیاق طلاب برای ادامه تحصیل در حوزه علمیه قم، ما را در راه اندازی سطح دو در مدارس دچار مشکل کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین خدری با بیان اینکه برای ماندن در بوشهر، اشتیاق کمی در میان طلاب است، اظهار داشت: در راه اندازی پایه هفت در مدرسه علمیه امام خمینی (ره) مصمم بودیم، اما با توجه به فارغ التحصیل شدن تنها 13 نفر سطح یک عملاً این امر محقق نشد.
حجت الاسلام و المسلمین خدری گفت: در صورتی که به واسطه توسعه مدارس، میزان جذب حوزه علمیه بوشهر بیشتر شود، می توان امیدوار بود که در آینده سطوح دو و سه نیز در این استان ارائه شود.
وی با بیان اینکه با حضور آیت الله صفائی بوشهری، درس خارج با شرکت 30 نفر از روحانیون در حال برگزاری است.
مدیر حوزه علمیه بوشهر حوزه علمیه بوشهر گفت: مهمترین کار ما در سال تحصیلی 91-90 آماده کردن زیرساخت ها و پیگیری ساخت و ساز حوزوی خواهد بود، تا زمینه حضور حداکثری جوانان و نوجوانان بوشهری در مدارس علمیه مهیا گردد.
وی با بیان اینکه ساختمان مدارس علمیه برازجان، خورموج و کهنوج در صورت تامین اعتبار تا پایان سال 91 به بهره برداری خواهد رسید، اظهار داشت: هزینه ساخت هر مدرسه بالغ بر یک میلیارد تومان می باشد، که تلاش ما در این است علاوه بر کمک های مرکز مدیریت حوزه علمیه قم، از خیرین نیز بهره مند شویم.
مدیر حوزه علمیه بوشهر گفت: ساخت استاد سرا با ظرفیتی معادل 15 واحد در مرحله طراحی است که بزودی احداث آن آغاز می شود همچنین زمینی به مساحت 12 هزار متر مربع برای احداث مدارس و مدیریت حوزه علمیه خواهران و برادران خریداری شده است.
وی به راه اندازی مدارس علمیه در شهرهای گناوه ، دشتی، دیر، دیلم، تنگستان، دلوار و جزیره خارک در آینده اشاره کرد و گفت: با حضور استاندار بوشهر طرح تشکیل انجمن خیرین مدرسه علمیه ساز، مطرح شد و در آینده نزدیک خیرین در این مسیر حوزه های علمیه را یاری خواهند رساند.
حجت الاسلام و المسلمین خدری همچنین با بیان اینکه تعامل خوبی با مدیران استانی برقرار شده است، اظهار داشت: در راستای اعزام مبلغ به مدارس، ادارات و نهادها، جلسات متعددی با مدیران کل سازمان ها و نهادها برگزار شده که نتایج خوب و مثمر ثمری داشته است.
وی در خصوص ایجاد مدیریت های استانی اظهار داشت: این سیاست بجا و بموقع بود و در حالی اتخاذ گردید که حالت ناامیدی در میان علمای بلاد نسبت به وضعیت حوزه های علمیه وجود داشت. این اقدام شورای عالی حوزه و تلاش آیت الله مقتدایی، آینده ای درخشان را به همراه خواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمین خدری با بیان اینکه نیازها و مشکلات استان را به قم منتقل می کنیم، اظهار داشت: با گذشت زمان بسیاری از فعالیت ها و اقداماتی که در حال حاضر از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه به طور مستقیم صورت می گیرد، به مدیریت استانی واگذار می گردد.