پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 253948
۱۶ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۸

روستای ابرسج در 20 کیلومتری شاهرود هم اکنون دارای 180 طلبه و روحانی است که در نقاط مختلف کشور به ویژه حوزه های علمیه قم و مشهد مشغول تدریس، تحصیل و یا تبلیغ هستند.

حجت الاسلام عباس سلیمانی ، روحانی اهل این روستا در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های مرکز خبر حوزه با اشاره به مطلب فوق ابراز داشت: شاید بیش از 200 ، 300 سال است که این روستا دارای مدرسه علمیه بوده است و طلاب و فضلای بسیاری از این روستا به حوزه های علمیه کشور معرفی شده اند.

وی همچنین افزود: علمای بنامی همچون آیات شیخ عباسعلی شاهرودی ، مرتضوی و معصومی اهل این روستا هستند.

حجت‌الاسلام سلیمانی خاطر نشان کرد: کتاب های حوزوی و دینی بسیاری در این روستای عالم خیز وجود داشته است که متاسفانه خیلی از آن ها در طول زمان نگهداری نشده است و اینک بخش عمده ای از آن ها در دست نیست.

وی که بنابرگفته خود تاکنون حدود 30 مدرسه و حمام و درمانگاه ساخته است، اظهار داشت: امروز حقیقتا لازم است حوزه های علمیه حمایت بیشتری از طلاب و روحانیون بومی که در روستاها مشغول به فعالیت هستند، داشته باشند تا آن ها با دلگرمی بیشتری به اموری چون تبلیغ و عمران و آبادانی و حل مشکلات مردم بپردازند.

*علت گرایش اهالی این روستا به طلبگی

حجت الاسلام سلیمانی در خصوص علت گرایش مردم این روستا به سمت حوزه و روحانیت گفت: شاید یکی از دلایلش این باشد که آیت الله موسوی شاهرودی اهل این روستا بوده اند و بعد از دوران نجف و مشهد، حضور ایشان در روستا باعث شده مردم ترغیب شوند و فرزندان خود را به حوزه بفرستند و الان در هر خانواده‌ای که نگاه کنید، دست کم یک یا دو نفر طلبه می بینید و جالب این که حتی افراد غیر طلبه نیز چندان با مسایل دینی و حوزوی بیگانه نیستند.

*روحانیت مظلوم است

وی در ادامه با تاکید بر این که حضور روحانیون در مناطق روستایی بسیار اثربخش می باشد، تصریح کرد: روحانیت واقعا مظلوم است؛ برخی مسئولان در انجام وظایف خود کوتاهی و سهل انگاری می کنند، اما متاسفانه روحانی در جامعه فحش آن را می خورد و این وضعیت به هیچ وجه زیبنده کشور ما نیست.

این روحانی مبلغ در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که باید بتوانیم معارف امام صادق (ع) و امام باقر(ع) را به خوبی به دنیا معرفی کنیم، بیان داشت: در شرایطی که امروز وهابیت به شدت بر توسعه فعالیت های خود تاکید دارد و بدین وسیله اسلام ناصحیح را به دنیا آن گونه که در شأن آنان است معرفی می کند، تربیت طلاب نخبه به ویژه در عرصه تبلیغ یک ضرورت غیرقابل انکار است و در این راستا باید حمایت های مالی و معنوی لازم از طلاب وجود داشته باشد.

وی افزود: اگر کلام اهل بیت (ع) را به دنیا معرفی کنیم ، شاهد گرایش فوج فوج مردم دنیا به این مکتب و این راه مقدس خواهیم بود.

خاطرنشان می‌شود هم‌اکنون با همت این روحانی مبلغ مدرسه‌ای در این روستا ساخته شده است که فعلاً جهت اسکان اردوهای تابستانه طلاب از آن استفاده می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha