دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024

بسیاری از کشورهای اسلامی سریال موهن عربی را تحریم کرده­اند؛ اما کشورهایی که این سریال را به نمایش درآورده­اند، خودفروخته آمریکا هستند.

به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت­الله سبحانی، ظهر امروز در ششمین جلسه از سلسله مباحث تفسیر سوره صف در مجتمع آموزش عالی فقه (حجتیه) قم، با اشاره به آیه پنجم از این سوره قرآن کریم، "وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ لِمَ تُؤْذُونَنِي وَقَد تَّعْلَمُونَ أَنِّي رَسُولُ اللَّهِ إِلَيْكُمْ فَلَمَّا زَاغُوا أَزَاغَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ" «و [ياد كن] هنگامى را كه موسى به قوم خود گفت اى قوم من چرا آزارم مى‏دهيد با اينكه مى‏دانيد من فرستاده خدا به سوى شما هستم پس چون [از حق] برگشتند خدا دلهايشان را برگردانيد و خدا مردم نافرمان را هدايت نمى‏كند» اظهار داشتند: سوالی که در رابطه با این آیه مطرح می­شود این است که این آیه چه ارتباطی با آیات ماقبل خود دارد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که در آیات ماقبل در رابطه با عالمان بلاعمل سخن به میان آمده است و در این آیه هم می­خوانیم که قوم حضرت موسی(ع) می­دانستند که او رسول خداست؛ اما به علم خود عمل نمی­کردند و او را آزار می­دادند و این ارتباط بسیار واضح است.

ایشان به تشریح آزار و اذیت قوم حضرت موسی(ع) پرداخته و ابراز داشتند: یکی از انواع آزار و اذیت قوم حضرت موسی(ع) نسبت به ایشان، نیش زبانی بود که به حضرت می­زدند که می­توان از این نیش زبان در آن زمانی که آنها در چنگال فرعون گرفتار بودند مثال زد که در آن زمان به حضرت موسی(ع) می­گفتند که با آمدن تو فشار فرعون بر ما بیشتر شد و با این نیش و کنایه­ها ایشان را آزار می­دادند.

این مرجع تقلید افزودند: از این نوع از مثال­ها در زندگی حضرت موسی(ع) فراوان یافت می­شود که بسیار در تاریخ آمده است.

*عده‌ای ائمه(ع) را آزار می­دهند!

معظم­له با اشاره به این­که امروز هم انبیاء و اولیای الهی مورد آزار و اذیت قرار می­گیرند، اذعان داشتند: امروزه اشخاصی وجود دارند که روح رسول خدا، حسنین و حضرت زینب(س) را مورد آزار و اذیت قرار می­دهند که از نمونه بارز َآن ساخت سریال موهن عربی به نام حسن، حسین و معاویه است.

حضرت آیت­الله سبحانی با بیان این­که خوشبختانه رئیس الازهر مصر نیز این فیلم موهن عربی را تحریم کرده است، تصریح کردند: علاوه بر ایشان، بسیاری از کشورهای اسلامی این سریال موهن عربی را تحریم کرده­اند؛ اما کشورهایی که این سریال را به نمایش درآورده­اند خودفروخته به آمریکا هستند.

* دو بازیگر قمارباز و شراب­خوار در نقش حسنین(ع) !

ایشان اظهار داشتند: متأسفانه در این سریال دو بازیگر قمارباز و شراب­خوار در نقش امام حسن(ع) و امام حسین(ع) به ایفای نقش پرداخته­اند و تأسف بیشتر آن این است که تصویر این دو امام همام به نمایش در آمده است و در این سریال این دو امام را دوست معاویه نشان داده­اند.

* سریالی برای مبارزه با خداوند!

این مرجع تقلید نمایش این سریال را مبارزه با خداوند متعال اعلام کردند و ابراز داشتند: کشورهایی که این سریال موهن عربی را نشان می­دهند، مورد خشم خداوند متعال قرار می­گیرند؛ زیرا در حال مبارزه با خالق عالم هستند.

معظم­له در ادامه به ساخت فیلم حضرت محمد(ص) در کشورهای غربی اشاره کردند و خاطرنشان ساختند: قبل از پیروزی انقلاب فیلمی در غرب برای پیامبر گرامی اسلام(ص) ساخته شد که همه کشورهای اسلامی آن را تحریم کردند و بر نمایش چهره نبی مکرم اسلام(ص) اعتراض داشتند.

*مسئولان کشور واکنش نشان دهند

حضرت آیت­الله سبحانی خطاب به مسئولان کشوری تصریح کردند: امیدوارم مسئولان کشور ما نسبت به پخش این سریال موهن در بعضی از کشورها واکنش نشان دهند چرا که پخش این سریال برای مردان غیور شیعی سازگار نیست.

ایشان با تأکید بر این­که شایسته نیست به خاطر مسائل سیاسی، با خدا و مردان الهی بازی شود، اذعان داشتند: این اشخاص به دلیل مسائل سیاسی دست به ساخت این سریال موهن زده­اند و شایسته نیست که با خدا و مردان الهی او بازی شود.

این مرجع تقلید در ادامه سخنان خویش به تشریح بخش دوم آیه پنجم از سوره صف، "فَلَمَّا زَاغُوا أَزَاغَ اللَّهُ قُلُوبَهُمْ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ" «پس چون [از حق] برگشتند خدا دلهايشان را برگردانيد و خدا مردم نافرمان را هدايت نمى‏كند». پرداخته و تصریح کردند: خداوند متعال در بخش دوم از این آیه می­فرماید: اشخاصی که ضلالت را برای خود فراهم کنند، من آنها را گمراه می­کنم و این به خواسته خود انسان مربوط می­شود؛ چون خداوند متعال در جای دیگر می­فرماید: اگر بنده در خود زمینه هدایت را ایجاد کرد و حاضر شد که حرف حق را بشنود، ما انوار الهی را بر قلب او صادر می­کنیم.

*ضلالت به معنای سلب توفیق است

معظم­له در پایان اظهار داشتند: کار خداوند متعال هدایت است و ضلالت او به معنای سلب توفیق است؛ پس کسانی که قابلیت داشته باشند، این هدایت نصیب آنها می­شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha