به گزارش مرکز خبر حوزه دکتر هلالی، شب گذشته در آيين تجليل از خادمان قرآن و عترت بخشهای حوزوی و دانشگاهی نمایشگاه قرآن با اشاره به ضرورت برپایی نمایشگاه بینالمللی دانشجویان جهان اسلام، اظهار داشت: قرآن به عنوان محور تعامل مسلمانان جهان میتواند در میان اقشار دانشگاهی کشورهای اسلامی مطرح شود و شاهد وحدت و انسجام بیشتر دانشگاههای کشورهای اسلامی باشیم.
وی با اشاره به برخی از فعالیتهای بخش دانشگاهی در نمایشگاه قرآن کریم، بیان داشت: بخش دانشگاهی در سه قسمت نمایشگاهی، رقابتی و نشستهای تخصصی به صورت فعال و پر شور در نوزدهمین دوره نمایشگاه شرکت کرده است.
رییس بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن ادامه داد: در بخش نمایشگاهی 4 حوزه ستادی، دانشگاههای تخصصی و فعالیتهای ویژه دانشگاهی، حوزه هنری و فعالیتهای پژوهشی و پایان نامه در غرفههای مختلف عرضه شده است.
هلالی با اشاره به برگزاری 67 نشست تخصصی در بخش دانشگاهی نمایشگاه قرآن، عنوان کرد: علاوه بر این نشستهای تخصصی، بیش از 20 نشست علمی با حضور اساتید در برخی غرفههای بخش دانشگاهی برگزار شده است که به زودی در اثری مکتوب منتشر میشود.
وی خاطرنشان کرد: همچنین بخش رقابتی دانشگاهی با حضور کارکنان، اساتید و دانشجویان در رشتههای مختلف هنری، نشریه، کتاب و پایان نامه برگزار گردید که طی مراسمی برترینها معرفی میشوند.
هلالی در پایان با اشاره به همکاری بخشهای دانشگاهی و حوزوی نمایشگاه قرآن ابراز داشت: مشارکت این دو بخش در برگزاری نشستهای مشترک یکی از تجربههای موفق بخش دانشگاهی محسوب میشود.