دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳ |۱۴ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 16, 2024
کد خبر: 255206
۵ شهریور ۱۳۹۰ - ۰۴:۲۰

مراسم اختتاميه نوزدهمين نمايشگاه بين‌المللي قرآن‌كريم با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي و مديران و مسئولان نمايشگاه در سالن همايش‌هاي نمايشگاه برگزارشد.

به گزارش مركز خبر حوزه، در اين مراسم رييس نوزدهمين نمايشگاه بين المللي قرآن كريم اظهارداشت: حدود30 روز و 30 شب از برپايي نمايشگاه گذشت و به بركت اين نمايشگاه رشد، بالندگي و بستر سازي براي جهش و تحول در جامعه به وجود آمد.

حجت‌الاسلام و المسلمين حميد محمدي در ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و برنامه‌های نوزدهمین نمایشگاه قرآن کریم افزود:‌ در این نمایشگاه روزانه 250 روحاني خدمات مشاوره‌اي و پاسخ گويي به سوالات و شبهات حوزه دين را بر عهده داشتند.

رييس نوزدهمين نمايشگاه قرآن كريم با اشاره به استقبال بی سابقه مردم از نوزدهمین نمایشگاه قرآن اظهار  کرد: 2 ميليون و 250 هزار نفر از اين نمايشگاه بازديد كردند و اين تعداد بازدید کننده نشان دهنده توجه بیشتر مردم به قرآن كريم است.

حجت الاسلام والمسلمين محمدي جذابيت‌هاي هنري نمايشگاه و توسعه كمي و كيفي را از جمله عوامل موثر جذب مخاطبان و بازديد كنندگان نمايشگاه امسال دانست و گفت:‌ در طول برگزاري نمايشگاه بیش از 8 ساعت برنامه زنده تلویزیونی از نمايشگاه بين‌المللي قرآن امسال تهيه شد و در شبكه‌هاي مختلف پخش شد، همچنين راديو قرآن نيز از ابتداي نمايشگاه برپا بود و برنامه‌هاي جذابي را برگزار کرد.

وي با اشاره به طراحی اين نمايشگاه بر اساس مدل قرآني خاطرنشان کرد:‌ قرآن كريم با معارف بلند خود در عقل‌ها و با هنرهايش در قلب‌ها نفوذ مي‌كند و اين نمايشگاه در بخش انديشه سازي و انگيزه‌سازي در جامعه تلاش فراواني داشت تا اين معارف را در انديشه و قلوب مردم نفوذ دهد.

قائم مقام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با اشاره به ساختار سي‌گانه نمايشگاه قرآن امسال ادامه داد: اين نمايشگاه در راستاي تحقق منشور سه گانه توسعه فرهنگ قرآني در كشور كه مثلث سه ظلعي توسعه معرفت قرآني، توسعه ايمان قرآني و توسعه رفتار قرآني بود که بر اساس طراحي سي بخش نمايشگاه این سه ضلع محقق شد.

وي افزود: ماموريت‌هاي ويژه‌اي براي جاي جاي نمايشگاه طراحي شده بود، به گونه‌‌ای که نوزدهمین نمايشگاه قرآن براي كودك 4 ساله تا صاحب نظر قرآني نيز حرف‌هاي جديد داشت.

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدي با اشاره به فعاليت‌هاي بخش حوزوي و دانشگاهي نمایشگاه اظهارداشت: اين دو بخش با استفاده از ظرفيت‌های بالاي اساتيد و صاحب‌نظران برجسته در عرصه قرآن، زيبا‌ترين نشست‌ها و برنامه‌های علمی را برگزار کردند.

وي نمايشگاه قرآن کریم را آيينه تمام‌نماي فعاليت‌هاي داخل و خارج از كشور دانست و گفت:‌ اين نمايشگاه در زماني برگزار شد كه دولت و مجلس دست در دست هم در ترويج فرهنگ و توسعه قرآني كشور تلاش داشتند.

رييس نمايشگاه قرآن با بیان این که این نمايشگاه تلاش كرد تمامی رويداد‌هاي بين‌المللي قرآن كريم را منعكس كند، ادامه داد: در نوزدهمین نمایشگاه قرآن 7 بخش جديد، كرسي‌هاي نظريه پردازي قرآني، دشمن شناخت، هنر مفهومي، پوشش اسلامي، بيداري اسلامي و عترت و ولايت وجود داشت و بیش از 550 نشست تخصصي و بیش از 10 هزار صفحه علم قرآني توليد شد كه در قالب 20 جلد كتاب منتشر مي‌شود.

* راه‌اندازی نمایشگاه مجازی به سه زبان دنیا

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدي در پایان خاطرنشان کرد:‌ گام موثري در جهت انس مردم با قرآن برداشته شده است و تدوام اين حركت در ماه‌هاي آتي نیز دیده شده است که در این راستا راه‌اندازي سايت مجازي نمايشگاه اجازه حضور جهانيان را به سه زبان انگليسي ، عربي و فارسي در نمايشگاه قرآن را می‌دهد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha