به گزارش مرکز خبر حوزه، دراین مراسم رییس هیات امنا موسسه سیره شهدا مرحوم مهندسی را مظهر برازندگی اخلاقی و علمی معرفی کرده گفت: این استاد فقید به دنبال علم الهی ناظر بر خدمت و خشوع و مردم مداری و خداترسی بود.
حجتالاسلام والمسلمین ماندگاری با بیان این که خوف از خداوند یکی از ویژگیهای علم الهی است، خاطرنشان ساخت: مرحوم مهندسی، عمری را در طلب چنین علمی سپری کرد؛ التبه در اینجا خوف به معنای ترس نیست، بلکه خوف به معنای خشیت است و اینکه هیچ چیزی را به جز خداوند از هیچ احدی درخواست نکند.
وی، تواضع در مقابل مردم را یکی دیگر از شاخصههای علم الهی برشمرده و گفت: استاد مهندسی به این صفت نیکو نیز آراسته بودند، به گونهای در مقابل مردم همواره با خضوع رفتار میکرد؛ زیرا هر کس که به دنبال نور الهی باشد و خدا را به دیده عظمت بنگرد، برخوردش در مقابل مردم بسیار کریمانه و متواضعانهتر می شود.
رییس هیات امناء موسسه سیره شهدا، تلاش در جهت باز شدن گرهها و مشکلات مسلمین را از ویژگیهای دیگر علم الهی ذکر کرده و افزود: تمام افکار، مشی و خدمات مرحوم مهندسی در جهت رفع مشکلات مربوط به جامعه اسلامی بود و بارها بیان داشته بود که «اگر لحظهای دست از حل مشکلات و پاسخگویی به شبهات و مسایل مردم بردارم به علت این است که دیگر در آن لحظه توانی برای این کار نداشتم و گرنه لحظهای را برای خدمت به مردم از دست نمیدهم».
وی در ادامه با اشاره به وظیفه سنگین طلاب و حوزویان در پاسداری از حریم دین و علم الهی، گفت: اگر کسی برخوردار از علم الهی باشد، باید در جهت گشودن گرههای جامعه اسلامی مانند مرحوم مهندسی تلاش کند.
*شمهای از زندگانی استاد مهندسی
مرحوم حجتالاسلام والمسلمین استاد محمد مهدي مهندسی، يكي از اساتيد حوزه علميه قم و دانشگاه از کارشناسان مذهبی صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بود كه در سال 1332 در شهر آباده، چشم به جهان گشود و در سال 1354 رسما وارد حوزه علميه قم شد. این استاد فقید در زندگی خود از محضر علمای بزرگ حوزه بهرهمند شد و مدتها به تدریس دروس مختلف حوزوی و دانشگاهی پرداخت.
استاد مهندسی سرانجام در 28 تیرماه سال 1390 دار فانی را وداع گفت و پیکر آن مرحوم در کنار مرقد استاد شهید آیت الله محمد مفتح، در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به خاک سپرده شد.